Μαρτίνο: «Ο Μέσι θα παίξει δεξιά»

Μαρτίνο: «Ο Μέσι θα παίξει δεξιά»

bet365

Έτοιμος να επαναφέρει τον Μέσι στο δεξί φτερό της επίθεσης, είναι ο Μαρτίνο, με την επιστροφή του Τέβεζ να αλλάζει τα δεδομένα.

Μπορεί να μην αρέσει στον Μέσι, όμως όπως δήλωσε ο Τάτα Μαρτίνο, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να παίξει στο δεξί φτερό της επίθεσης με την Αργεντινή, προκειμένου να... χωρέσουν όλοι! Με την παρουσία των Ιγουαΐν, Αγουέρο, αλλά και την επιστροφή του Τέβεζ, ο Λίο θα πρέπει να επιστρέψει στα δεξιά, θέση που έχει παλέψει να αποφύγει στο παρελθόν.

«Έχουμε αποφασίσει ότι ο Μέσι πρέπει να παίξει στα δεξιά, γιατί αν όλοι έπαιζαν όπου και με τις ομάδες του, θα είχαμε τέσσερα "εννιάρια". Ο Ιγουΐν, για παράδειγμα, δεν παίζει όπως ο Αγουέρο ή ο Τέβεζ. Πρέπει να γίνουν προσαρμογές».

Όπως παραδέχτηκε, μάλιστα, σκοπεύει να κάνει αρκετές δοκιμές στα φιλικά με Κροατία και Πορτογαλία, προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα. «Θα δοκιμάσω αρκετά πράγματα, θέλω να παίξουν όσοι περισσότεροι παίκτες γίνεται, για να δω στην πράξη πως ανταποκρίνονται. Κι αφού βγάλω τα συμπεράσματά μου, μετά την περίοδο της προετοιμασίας, θα βγάλω τα συμπεράσματά μου».

 

Τελευταία Νέα