«Θα επαναλάβω το άλμα στο Ντα Λουζ για όλους τους Έλληνες»

«Θα επαναλάβω το άλμα στο Ντα Λουζ για όλους τους Έλληνες»

bet365

Ο Jimmy Jump αν και χρεοκοπημένος από τα πρόστιμα που πρέπει να καταβάλει προαναγγέλλει μέσω του gazzetta.gr το επόμενο άλμα του στη Λισαβόνα για λογαριασμό της Ελλάδας!

O ιδιαίτερα δημοφιλής Καταλανός σαλταδόρος, Jimmy Jump μετά την είσοδο του στα τελευταία λεπτά του τελικού του Euro 2004 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Πορτογαλία έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα μας, καθώς ανέκοψε με τον δικό του τρόπο των ρυθμό των αμφιτρυώνων που προσπαθούσαν μάταια να φέρουν το ματς στα ίσια.

Ο πιο διάσημος εισβολέας των γηπέδων το τελευταίο διάστημα απέχει από την ενεργό δράση, λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και τον δυσβάστακτων προστίμων που καλείται να καταβάλλει.

“Δεν έχω καθόλου χρήματα. Χρωστάω περίπου 350.000 δολάρια. Δικαστήριο στην Ισπανία αποφάσισε να μου παρακρατούν κάθε μήνα το 50% του μισθού μου. Δεν θα έχω ποτέ λεφτά. Για αυτό δεν με βλέπετε πλέον συχνά στα στάδια”, τονίζει στο gazzetta.gr ο Χαουμέ Μαρκέτ Κοτ όπως είναι το πλήρες όνομα του.

Ο εκκεντρικός σαλταδόρος έχει τιμωρηθεί μέχρι το 2016 από κάθε αθλητική δραστηριότητα σε Ισπανία και Γερμανία. Όπως επισημαίνει στο gazzetta.gr, “δεν μπορώ να παρακολουθήσω από αγώνες γυναικείου ποδοσφαίρου ή διοργανώσεις όπου συμμετέχουν έφηβοι”.

O Jimmy Jump δεν έχει ωστόσο εκκρεμότητες με την πορτογαλική δικαιοσύνη. Ως εκ τούτου θέλει να βάλει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο για χάρη των Ελλήνων φίλων του όπου αναφέρει.

“Όλοι οι Έλληνες με υποστηρίζουν. Θέλουν να δουν ξανά τον Jimmy. Σκέφτομαι να ταξιδέψω στη Λισαβόνα ξανά να κάνω ένα νέο άλμα αφιερωμένο στην Ελλλάδα.

Να τιμήσω την ομάδα που κατέκτησε το Euro 2004. Ελλάδα είμαι έτοιμος να πηδήξω ξανά, βοηθήστε να τα καταφέρω”.

Ο Καταλανός μάλιστα για να μη γίνει αντιληπτός σκοπεύσει να φορέσει μάσκα ενώ προπονείται καθημερινά στο Αμβούργο, τρέχοντας 10 χιλιόμετρα!

Θυμηθείτε την εισβολή του Jimmy Jump στον τελικό του Euro 2004.

 

Τελευταία Νέα