Η συνάντηση της Γιούβε με τα παιδιά της! (pics)

Η συνάντηση της Γιούβε με τα παιδιά της! (pics)

Αντώνης Καλκαβούρας
Η συνάντηση της Γιούβε με τα παιδιά της! (pics)

bet365

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες και καταγράφει τις εντυπώσεις των παιδιών της ακαδημίας της Γιουβέντους στην Αθήνα, με τους ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ιταλίας, την παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έκλεψαν την παράσταση Μπουφόν και Πογκμπά.

Το ραντεβού είχε κλειστεί μετά από συνεννόηση με τον επικεφαλής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Μπρούνο Σαβόνε και είκοσι τυχερά παιδιά από των ακαδημιών της Γιουβέντους στην Αθήνα, συνοδευόμενα από τον αρχιπροπονητή Κρίστιαν Μικόνο και τους συνεργάτες του, Αλέξανδρο Σταύρου και Ανδρέα Γιαννάκη, βρίσκονταν από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (21/10) στο ξενοδοχείο Hilton, όπου κατέλυσε η αποστολή της “γηραιάς κυρίας”.

Το πούλμαν της Γιούβε έφτασε στο κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο γύρω στις 19.30, το ραντεβού με τα παιδιά των ακαδημιών της, την αποκλειστική διαχείριση των οποίων έχουν αναλάβει τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, ήταν προγραμματισμένο στις 20.30, έτσι ώστε να δώσουν το παρών τόσο ο αρχηγός, Τζιανλουίτζι Μπουφόν αλλά και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που έπρεπε να παραστούν στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του Champions League.

Παρά το ταξίδι και την κρισιμότητα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όλοι οι ποδοσφαιριστές των “μπιανκονέρι” συναντήθηκαν, φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα στα παιδιά που αγωνίζονται στην ακαδημία της Γιουβέντους στην Αθήνα.

«Πολύ διαφορετικός από κοντά ο Πογκμπά!»

«Ήταν μία φανταστική εμπειρία να δεις από κοντά και να φωτογραφηθείς με τα ινδάλματά σου και πραγματικά νιώθω πολύ τυχερός που προπονούμαι στην ακαδημία της Γιούβε και μαθαίνω ποδόσφαιρο, με βάση τις προπονητικές μεθόδους που ακολουθεί η πρώτη ομάδα. Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον αγαπημένο μου παίκτη, τον Πογκμπά, που από κοντά είναι πολύ διαφορετικός και πολύ πιο ψηλός, απ' ότι φαίνεται στην τηλεόραση. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν θετικά προσκείμενοι απέναντί μας, μας υποδέχτηκαν με χαμόγελο και ζεστή διάθεση και δεν χάλασαν χατήρι σε κανέναν. Να φανταστείτε ότι παρ' ότι είμαι ο Ολυμπιακός, εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ με την Γιουβέντους, που στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Champions League, δεν υποστήριζα καμία ομάδα και δεν θα στενοχωριόμουν αν χάναμε!», είπε στο gazzetta.gr ο 14χρονος Κωνσταντίνος Θεοδωράκης-Καναβός, που ως μέλος του JuventusAthensΑcademy, ήταν ένας από τους 20 τυχερούς!

Φοβερή οργάνωση και οι 20 παίκτες με τα παιδιά!

«Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η οργάνωση του συλλόγου. Η αποστολή απαρτιζόταν από συνολικά 35 άτομα και ήταν πολύ θετικό για μας, ότι με απόφαση του κεντρικού γραφείου της ομάδας και οι 20 ποδοσφαιριστές, έδωσαν το παρών στην συνάντηση με τα παιδιά της ακαδημίας. Κάτι που συνήθως δε συμβαίνει σε τέτοιου είδους event, καθώς οι περισσότερες μεγάλες ομάδες στέλνουν 4-5 παίκτες! Έδωσαν μεγάλη προσοχή σε όλα τα παιδιά, υπέγραψαν αυτόγραφα και μπλούζες, ενώ για περίπου 15 λεπτά, δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να φωτογραφίζονται συνεχώς...», σχολίασε ο προπονητής Αλέξανδρος Σταύρου, που έβγαλε το καπέλο στον αρχηγό της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που ήταν εξαιρετικά φιλικός...

Υπόδειγμα συμπεριφοράς ο Μπουφόν, πλακατζήδες οι Πογκμπα και Βιντάλ!

«Είναι πραγματικός star, αλλά παράλληλα και gentleman και ξέρει καλά η σωστή συμπεριφορά, ειδικότερα απέναντι σε παιδιά που τον έχουν πρότυπο, είναι μέρος της δουλειάς του. Γι' αυτό και δεν το κάνει σαν αγγαρεία. Από 'κει και πέρα, πολύ φιλικοί και προσιτοί φάνηκαν ο Πίρλο, ο Κιελίνι αλλά και ο Βιντάλ με τον Πογκμπά, που έκαναν αρκετό χαβαλέ. Όλοι τους ενημερώθηκαν και άκουσαν με ικανοποίηση ότι τα παιδιά των ακαδημιών της Γιουβέντους στην Ελλάδα, ακολουθούν από πολύ μικρή ηλικία τις προπονητικές μεθόδους που διδάσκονται και στο Βινόβο (σ.σ.: το προπονητικό κέντρο της “βέκια σινιόρα”) και πέρα από τους μικρούς που ξετρελάθηκαν, δεν σας κρύβω ότι ήταν μία διδακτική εμπειρία και για μας τους προπονητές, που είδαμε τόσα μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου να σέβονται τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και να ακολουθούν με υποδειγματική πειθαρχία τους κανόνες της.», κατέληξε ο Έλληνας προπονητής.

 

SERIE A Τελευταία Νέα