Τα έχωσε στην Παρί ο Μενέζ

Τα έχωσε στην Παρί ο Μενέζ

Gazzetta team
Τα έχωσε στην Παρί ο Μενέζ

bet365

Ο Γάλλος επιθετικός της Μίλαν, Ζερεμί Μενέζ, άσκησε κριτική στην πρώην ομάδα του, Παρί, λέγοντας ότι ήταν πολύ καλύτερος από παίκτες που κόστισαν πολλά περισσότερα χρήματα.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν με απέκτησε δίνοντας 8 εκατ. ευρώ στην Ρόμα το 2011. Ημουν καλός τα δύο πρώτα χρόνια, όμως έκανα λιγότερα πράγματα την τρίτη. Και πάλι όμως, ήμουν καλός. Αν λάβουμε υπόψη τα στατιστικά, είμαι καλύτερος από άλλους παίκτες της Παρί. Το 2013 πήραμε το πρωτάθλημα με δικό μου γκολ στην Λιόν. Αν με συγκρίνεις με άλλους παίκτες και το πόσο κόστισαν, δεν ήμουν κακός.

Ο Λούκας Μόουρα βρίσκεται εκεί δύο χρόνια και έχει βάλει τρία γκολ. Για εκείνον δόθηκαν 40 εκατ. ευρώ περισσότερα απ' ότι για μένα και είναι Βραζιλιάνος.Μάλλον σήμερα είναι προτιμότερο να είσαι ξένος στην Παρί. Εγώ είμαι Παριζιάνος.

Δεν έχω ούτε twitter, ούτε instagram και δεν στέλνω μηνύματα και όμορφες φωτογραφίες. Δεν φτιάχνω video για τα social networks. Δεν λέω Long live Paris ώστε να είμαι αρεστός. Εγώ δεν είμαι έτσι. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπώ την ομάδα μου, καμία σχέση. Απλά δεν είμαι ψεύτικος. Πολλοί παίκτες προωθούν με αυτόν τον τρόπο τον εαυτό τους για να τους εκτιμούν» είπε ο 27χρονος.

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, σχολίασε σχετικά. «Αυτή είναι η άποψή του. Είναι εύκολο για τους παίκτες να μιλούν. Καλύτερα να κοιτάξει πλέον την Μίλαν και όχι την Παρί. Του εύχομαι καλή τύχη, δεν θα πω κάτι περισσότερο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα