Στον Εργοτέλη και οι Στογιάνοβιτς, Παμπλίδης

Φώτης Καρακούσης
Στον Εργοτέλη και οι Στογιάνοβιτς, Παμπλίδης

bet365

Δύο ακόμα μεταγραφές πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη ο Εργοτέλη, ανακοινώνοντας την απόκτηση των Νίκολα Στογιάνοβιτς και Γιώργου Παμλίδη.

Ημέρα μεταγραφών ήταν η Τρίτη για τον Εργοτέλη, με τους Κρητικούς να πραγματοποιούν τρεις κινήσεις, στην προσπάθεια που κάνουν για να ενισχυθούν. Έτσι μετά τον Ρόμπερτ Κούρεζ, οι Ηρακλειώτες συμφώνησαν και ανακοίνωσαν την απόκτηση των Νίκολα Στογιάνοβιτς και Γιώργου Παμλίδη.

Η ανακοίνωση για Στογιάνοβιτς

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου με τον Σέρβο Nikola Stojanovic για τέσσερα χρόνια.

Έπειτα από την επίτευξη της συμφωνίας, ο 19χρονος (17/2/1995) επιθετικός, τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος που πλέον ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Μέσα από σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να πάμε την ομάδα ψηλά και είμαι αισιόδοξος πως θα καταφέρουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους»

Η ανακοίνωση για Παμλίδη

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου με τον Γιώργο Παμλίδη, μέχρι τις 30/6/2019.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο 21χρονος (13/11/1993) επιθετικός, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και επίσημα μέλος του Εργοτέλη. Προσπάθησα πολύ όλο αυτό το διάστημα για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα