Ανακοίνωσε Κρκιτς η Στόουκ

Ανακοίνωσε Κρκιτς η Στόουκ

bet365

Παίκτης της Στόουκ για την επόμενη τετραετία ο Μπόγιαν Κρκιτς, με τον βρετανικό σύλλογο να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτησή του!

Ο Μπόγιαν Κρκιτς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Στόουκ Σίτι υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Οι Βρετανοί κατάφεραν να πείσουν τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος και ανακοινώθηκε από την ομάδα του Μαρκ Χιουζ. Αλλωστε, από χθες ο προπονητής της είχε τονίσει πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό σημείο και θα τελειώσουν άμεσα. Οπως σας είχαμε τονίσει από το gazzetta,gr, ο παίκτης είχε την καλύτερη οικονομική πρόταση από τους Πειραιώτες, αλλά ο ίδιος είχε βάλει ως προτεραιότητα την Πριμέρα και την Πρέμιερ Λιγκ. Η Ντεπορτίβο αδυνατούσε στο οικονομικό κομμάτι, η Στόουκ ανέβασε την προσφορά και ο Κρκιτς θα συνεχίσει στην Αγγλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα