Την Τρίτη στην Αθήνα ο Ντουρμάζ!

Την Τρίτη στην Αθήνα ο Ντουρμάζ!

Την Τρίτη στην Αθήνα ο Ντουρμάζ!

bet365

Στην Αθήνα φτάνει αύριο (Τρίτη) ο Τζίμι Ντουρμάζ ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ και όλα δείχνουν πως το θέμα θα τελειώσει θετικά τις επόμενες ώρες. «Δεν είναι μυστικό πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται αρκετά για τον Ντουρμάζ. Δεν θα πω όμως κάτι περισσότερο» τόνισε ο Νταλίν. Ωστόσο, η Aftonbladet το πήγε ένα βήμα παραπάνω επιβεβαιώνοντας και το χθεσινοβραδινό μας ρεπορτάζ. Οι Σουηδοί τονίζουν πως ο παίκτης θα είναι αύριο στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Οπως αναφέρουν, ο Ντουρμάζ θα έχει διπλασιασμό των αποδοχών του (περίπου 1 εκατ. ευρώ), ενώ η Γκεντσλερμπιρλιγκί θα εισπράξει κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα