Τέλος από Εθνική ο Τζέραρντ! (vid)

Τέλος από Εθνική ο Τζέραρντ! (vid)

bet365

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Αγγλίας και να ασχοληθεί μόνο με τη Λίβερπουλ ανακοίνωσε ο Τζέραρντ. Τι είπε για τους «κόκκινους».

Επειτα απο 14χρόνια καριέρας στην Εθνική Αγγλίας, ο Στίβεν Τζέραρντ είπε το «αντίο». Εκανε το ντεμπούτο του το 2000 στη νίκη 2-0 επί της Ουκρανίας και το Μουντιάλ ήταν ο τελευταίος του σταθμός. Με 114 συμμετοχές και 21 γκολ, ο Στίβεν Τζέραρντ ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την Εθνική για να επικεντρωθεί στη Λίβερπουλ. Φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού 28 φορές και είναι τρίτος σε συμμετοχές, πίσω από τον Σίλτον (125), τον Μπέκαμ (115). «Διασκέδασα κάθε λεπτό στην Εθνική και είναι λυπημένος που ήρθε η ώρα να αποχωρήσω» τόνισε.

«Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου για την υποστήριξή τους κατά την διάρκεια που έπαιξα στην εθνική. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν κομμάτι της καριέρας μου στην ομάδα, τους προπονητές, το τιμ και φυσικά όλους τους παίκτες που είχα την τύχη να αγωνιστώ μαζί τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Ρόι Χότζον που μου έδωσε μόνιμα το περιβραχιόνιο όταν ανέλαβε, κάνοντάς με έτσι τον πιο υπερήφανο άνθρωπο στην χώρα αλλά και να πραγματοποιήσω ένα παιδικό μου όνειρο.

Ήταν δύσκολη η απόφασή μου, μία από τις πιο δύσκολες που πήρα έως τώρα στην καριέρα μου. Το θέμα με απασχολούσε από την στιγμή που επιστρέψαμε από την Βραζιλία, και πριν πάρω την απόφασή μου μίλησα με την οικογένειά μου, με τους φίλους μου.

Ο Μπρένταν Ρότζερς ήταν φανταστικός και προφανώς πρέπει να φροντίσω το σώμα μου όσο μπορώ για να διασφαλίσω πως μπορώ να δώσω τα πάντα στο χορτάρι. Πρέπει να διασφαλίσω πως θα παίζω σε υψηλό επίπεδο για την Λίβερπουλ και πιστεύω πως πήρα την σωστή απόφασή. Το ότι παίζουμε και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο» κατέληξε.

 

Τελευταία Νέα