H ειδική oδηγία σε Σιόβα

H ειδική oδηγία σε Σιόβα

Δημήτρης Τομαράς
H ειδική oδηγία σε Σιόβα

bet365

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είχε συζήτηση με τον Δημήτρη Σιόβα για το αμυντικό στήσιμο των ερυθρολεύκων. Τι οδηγία του έδωσε. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης που φροντίζει να είναι κοντά σχεδόν σε όλους τους παίκτες και να κάνει τις επισημάνσεις του προκειμένου να τους βλέπει να βελτιώνονται μίλησε μετά το πέρας της προπόνησης της Παρασκευής με τον Δημήτρη Σιόβα. «Προσοχή στις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας Δημήτρη», του ανέφερε με αφορμή μία από τις ασκήσεις ενώ πριν του είχε αναφέρει: «Μόλις η μπάλα είναι ελεύθερη και δεν την έχετε εσείς, πρέπει να κάνετε βήματα πίσω για να καλύπτετε τον χώρο σας. Η μπάλα μπορεί να βγει στην πλάτη της άμυνας και να βγει έτσι φάση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα