Ανακοίνωσε Ντε Γιόνγκ η Νιούκαστλ

Ανακοίνωσε Ντε Γιόνγκ η Νιούκαστλ

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε Ντε Γιόνγκ η Νιούκαστλ

bet365

Ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ είναι και με την βούλα ο Σίεμ Ντε Γιόνγκ. Ο πρώην αρχηγός του Άγιαξ υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ντε Γιόνγκ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία ως μεσοεπιθετικός αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, βγήκε από τις Ακαδημίες του Άγιαξ πριν κάνει το ντεμπούτο του το 2007. Με τον Αίαντα είχε 78 σε 250 συμμετοχές κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα Ολλανδίας.

Το ποσό της μεταγραφής δεν ανακοινώθηκε και ο ίδιος ο 25χρονος άσος στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των πραγμάτων.

«Είναι φανταστικό που υπέγραψα στη Νιούκαστλ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος όπως μου αποκάλυψε και ο αδερφός μου και ήδη αισθάνομαι υπέροχα εδώ. Βρισκόμουν στον Άγιαξ καιρό κι έψαχνα για μία νέα πρόκληση, για ένα νέο περιβάλλον σε μία άλλη χώρα», δήλωσε ο Ολλανδός ο οποίος θα γίνει ο δεύτερος Ντε Γιόνγκ που θα φορέσει την φανέλα των «ανθρακορύχων», αφού την περσινή σεζόν ο μικρότερος αδερφός του Λουκ αγωνίστηκε για έξι μήνες στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα