Εσπάρθα, Χίναρντ, Μπαρντέρα οι πρώτοι για Βέροια

Εσπάρθα, Χίναρντ, Μπαρντέρα οι πρώτοι για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Εσπάρθα, Χίναρντ, Μπαρντέρα οι πρώτοι για Βέροια

bet365

Οι Χοκίν Εσπάρθα και Τσάβι Χίναρντ αποτελούν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της Βέροιας, που τους ανακοίνωσε για τα επόμενα δύο χρόνια. Αποκτήθηκε για ένα χρόνο και ο Νταβίντ Βάσκεθ Μπαρντέρα.

Μετά την ανακοίνωση των Γκρανέρο, Ερνάντεθ, δεν άργησαν να έρθουν και οι πρώτες μεταγραφές για τη Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά»... άνοιξε τον χορό, καθώς ανακοίνωσε για τα επόμενα δύο χρόνια τους Χοκίν Εσπάρθα και Τσάβι Χίναρντ. Μάλιστα, για τον τελευταίο υπήρχαν από χθες τα δημοσιεύματα από την Ισπανία ότι βρίσκεται ένα βήμα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ημαθίας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή Jokin Arcaya Esparza για 2 χρόνια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου τερματοφύλακα Xavier Ginard Torres για 2 χρόνια.

Ποιοι είναι

Ο Χοκίν Αρκάγια Εσπάρθα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γνώριμος στη χώρα μας από τη θητεία του στον Παναθνηαϊκό. Γεννημένος στις 15 Ιουνίου 1988 ξεκίνησε την καριέρα του από την Οσασούνα (2007-2011) και συνέχισε στην Ουέσκα (2011-2013), όπου κάποιες χρονιές αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Παμπλόνα.

Το 2013 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αλλά αποχώρησε από τους «πράσινους» έχοντας μόλις 8 συμμετοχές. Τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου φόρεσε τη φανέλα της Ζαμόρα. Έχει ύψος 1.77μ. και μπορεί να παίξει τόσο στον άξονα όσο και στις πτέρυγες δεξιά και αριστερά.

Από την πλευρά, ο Χαβιέρ Χίναρντ Τόρες γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1986, έχει ύψος 1.78, η θέση του είναι κάτω από τα γκολπόστ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη χώρα του με την Ατλέτικο Μπαλεάρες, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας.

Από τις ακαδημίες της Ρεάλ στη Βέροια!

Λίγη ώρα αργότερα η Βέροια ανακοίνωσε και την απόκτηση του Νταβίντ Βάσκεθ Μπαρντέρα για ένα χρόνο. Ο 27χρονος Ισπανός είναι γεννημένος στη Μαδρίτη και αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Ρεάλ, όμως ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να παίξει στην πρώτη ομάδα, καθώς αγωνίστηκε σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών. Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και έχει ύψος 1.79μ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή David Vazquez Bardera για ένα χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα