ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Mundial 2014: Τα νέα μοντέλα της Nike επέλεξαν οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες

Mundial 2014: Τα νέα μοντέλα της Nike επέλεξαν οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες

Στα… βήματα του Κριστιάνο, του Αντρές Ινιέστα, του Τιάγκο Σίλβα και του Νταβίντ Λουίς, οι περισσότεροι παίκτες της Εθνικής ομάδας.

Τα παπούτσια που φοράνε πλέον οι ποδοσφαιριστές, έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο… Ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Και ειδικά τον κανόνα που υπήρχε μέχρι πρότινος ότι παίκτες πρέπει να φοράνε χαμηλά.

Η αρχή έγινε από την Nike, με τα μοντέλα Magista και Mercurial που είναι τα πρώτα παπούσια σε μποτάκι και προωθήθηκαν από μεγάλα αστέρια όπως ο Αντρές Ινιέστα, ο Τιάγκο Σίλβα, ο Νταβίντ Λουίς (Magista) και ο Κριστιάνο (Mercurial).

Η ανταπόκριση που είχε στους Έλληνες διεθνείς φαίνεται πως ήταν μεγάλη, καθώς από τους 7 παίκτες που έδωσαν το παρών στην πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση οι 4 φορούσαν Magista ή Mercurial!

Ο Γιώργος Σαμαράς, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Χοσέ Χολέμπας φόρεσαν πρώτοι το νέο Mercurial, ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης επέλεξε το νέο Magista, στα βήματα του Ινιέστα!

Μάλιστα, ο Φερνάντο Σάντος εντυπωσιάστηκε σε τέτοιο βαθμό που πήγε στον Γιώργο Σάμαρα, πριν ξεκινήσει η προπόνηση και άρχισε να του κάνει πλάκα για το στιλ και το χρώμα. Στη συνέχεια βέβαια του έδωσε το χέρι, δείχνοντας πως εγκρίνει την επιλογή του.