Ντι Νατάλε για τα... 200!

Ντι Νατάλε για τα... 200!

Ντι Νατάλε για τα... 200!

bet365

Αυτό που ήθελαν ο προπονητής και οι τιφόζι της Ουντινέζε γίνεται πραγματικότητα, αφού ο Αντόνιο Ντι Νατάλε θα συνεχίσει να παίζει στο «Φρίουλι» για ακόμα έναν χρόνο.

Ηταν το μοναδικό πράγμα που απασχολούσε τον προπονητή, Φραντσέσκο Γκουιντολίν. Αφού οι Τζεμπρέτε ξεπέρασαν τον όποιο κίνδυνο για υποβιβασμό, ο αλενατόρε είχε ρίξει το βάρος στο να πείσει τον capitano να παραμείνει στην ενεργό δράση για ακόμα έναν χρόνο. Το κίνητρο υπήρχε, αφού ο 36χρονος πρόσφατα μπήκε στο top 10 των σκόρερ όλων των εποχών στην Serie A και βρέθηκε λίγα γκολ μακριά από το να φτάσει τα 200. Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος του 'Τοτό' που με το χατ τρικ κόντρα στην Σαμπντόρια έφτασε τα 193 στην κορυφαία κατηγορία του calcio και θέλει να γίνει ο επόμενος μετά τους Πιόλα, Τότι, Νόρνταλ, Αλταφίνι, Μεάτσα, Μπάτζιο που έχουν τριψήφιο αριθμό που θα φτάσει τα 200+ τέρματα.

Οπως προκύπτει από έγκυρες ιταλικές πηγές, ο Ντι Νατάλε μαζί με τον μάνατζέρ του, Καρπετζιάνι, αποφάσισαν να συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο κάτι που σύντομα θα γίνει και επίσημο. Οι τρεις πλευρές (μαζί με την ομάδα) τα έχουν βρει και ο capitano θα είναι «παρών» και τη νέα σεζόν αφού θέλει να 200αρίσει με τη φανέλα της Ουντινέζε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα