Ο Γκιγκς είπε... αντίο στη μπάλα!

Ο Γκιγκς είπε... αντίο στη μπάλα!

Ο Γκιγκς είπε... αντίο στη μπάλα!

bet365

Τέλος σε μια... θρυλική καριέρα έβαλε ο Γκιγκς, ο οποίος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση, αλλά μένει στο Ολντ Τράφορντ!

Μια καριέρα γεμάτη τίτλους, αποθέωση, επιτυχίες, παγκόσμια αναγνώριση έφτασε στο τέλος της και οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ θα θυμούνται για πάντα την 19η Μαΐου, μιας και ο Ράιαν Γκιγκς είπε το «αντίο». Τον Μάρτιο του 1991 υπό την καθοδήγηση του Σερ Αλεξ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας κόντρα στην Εβερτον στο Ολντ Τράφορνρ. Τον Μάιο του 2014 κόντρα στη Χαλ έπαιξε το τελευταίο του ματς και σήμερα έφτασε η ώρα για το αντίο. Με τη Γιουνάιτεντ έπαιξε σε 963 παιχνίδια, περισσότερα από 1000 μαζί με αυτά με την Ουαλία, μια καριέρα 23 ετών με 13 τίτλους στην Πρέμιερ Λιγκ και συνονικά... 35 μετάλλια!

«Σήμερα είναι φανταστική μέρα για τη Μάντσεστερ. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ ήρθε στην ομάδα και είναι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστούμε. Μια τέτοια ημέρα θέλω να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από το ποδόσφαιρο και να αρχίσω ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή μου, ως βοηθός προπονητή στη Μάντσεστερ. Είμαι πάρα πολύ περήφανος που είχα την τιμή και την τύχη να φορέσω 963 φορές τη φανέλα της Μάντσεστερ και 64 της Ουαλίας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικό τιμ. Δεν θα είχα κερδίσει 34 τρόπαια χωρίς εσάς. Για τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο, σας ευχαριστώ, αγάπησα κάθε λεπτό που έπαιξα για σας και τη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Τα λέμε την επόμενη σεζόν» τόνισε στην ανακοίνωσή του ο Ράιαν Γκιγκς που αφήνει τον αγωνιστικό χώρο για τον πάγκο!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα