Σεμινάρια για γυναίκες διαιτητές

Σεμινάρια για γυναίκες διαιτητές

bet365

Σεμινάρια στο πλαίσιο οδηγιών της UEFA για την ανάπτυξη της γυναικείας διαιτησίας στις Ομοσπονδίες-μέλη της θα πραγματοποιήσει αύριο η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Όπως γνωστοποίησε η Ομοσπονδία, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε Δράμα, Ιωάννινα, Λαμία, Αίγιο και Πειραιά, τη στιγμή που οι γυναίκες διαιτητές στη χώρα μας υπολογίζονται στις 300.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Γυναικών Διαιτητών, με την πραγματοποίηση πέντε περιφερειακών σεμιναρίων στις 3 Μαΐου 2014. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πλάνο που έχει καταρτίσει η ΚΕΔ/ΕΠΟ, στο πλαίσιο οδηγιών της UEFA για την ανάπτυξη της γυναικείας διαιτησίας στις Ομοσπονδίες-μέλη της.

Τα σεμινάρια, που θα πραγματοποιηθούν σε Δράμα, Ιωάννινα, Λαμία, Αίγιο και Πειραιά, απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες διαιτητές, αξιολογημένες και μη, ο αριθμός των οποίων στη χώρα μας υπολογίζεται στις 300.

Στόχος των σεμιναρίων είναι η πλήρης καταγραφή των γυναικών διαιτητών και η δημιουργία μια βάσης δεδομένων, η παροχή κινήτρων προκειμένου αυτές να παραμείνουν στο χώρο της διαιτησίας και να έχουν προοπτικές εξέλιξης, καθώς επίσης η ενημέρωση για θέματα φυσικής κατάστασης, αγωνιστικών τεστ, κανονισμών και των επόμενων βημάτων του προγράμματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα