Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 2-3

Gazzetta team
Η Κρίσταλ Πάλας έφυγε με νίκη 3-2 από το «Γκούντισον Παρκ», σώθηκε και άφησε την Έβερτον στο -1 από την Άρσεναλ.

Η Έβερτον δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην 4η θέση, καθώς κάνοντας πολλά λάθη στην άμυνα, γνώρισε δίκαια την ήττα με 3-2 από την παθιασμένη Κρίσταλ Πάλας, που 4 αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στο +10 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Λονδρέζοι πήραν το προβάδισμα στο 23’. Ο Μπολάσι έκανε πολύ ωραία ενέργεια και σουτ, ο Χάουαρντ αρχικά απέκρουσε, όμως ο Σαμάχ έστρωσε στον Παντσίον, που συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα, για το 0-1. Η συνέχεια βρήκε τον Μπολάσι να έχει δοκάρι και τον Σπερόνι να βγάζει δύσκολα την προσπάθεια του Λουκάκου, με το 0-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Κρίσταλ Πάλας έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν μετά από κόρνερ του Μπολάσι ο Νταν με κεφαλιά έκανε και το 0-2!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξαναβρούν την ελπίδα και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όταν στο 61’ ο Νέισμιθ μείωσε σε 1-2. Όσοι περίμεναν οι παίκτες του Μαρτίνεθ να κάνουν την αντεπίθεσή τους, όμως δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Αντίθετα, βρέθηκαν ξανά με δύο γκολ στην πλάτη, όταν στο 73’ ο Ζερόμ με συρτό σουτ έκανε το 1-3! Ο Σπερόνι έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Μπάρκλεϊ στη συνέχεια, όμως δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά στο 86’, με τον Μιραλάς να μειώνει εκ νέου σε 2-3. Οι παίκτες του Πούλις, όμως, δεν πανικοβλήθηκαν και κράτησαν με σχετική άνεση τη νίκη μέχρι το τέλος.