Κρούση σε Χιμένεθ η ΕΠΟ

Κρούση σε Χιμένεθ η ΕΠΟ

Gazzetta team
Κρούση σε Χιμένεθ η ΕΠΟ

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένα από τα ονόματα που έχουν... πέσει στο τραπέζι για τον πάγκο της Εθνικής και η ΕΠΟ φέρεται να είχε επαφή μαζί του.

Μπορεί ο Γιώργος Σαρρής να άφηνε «ανοιχτό» παράθυρο για τον Φερνάντο Σάντος με χθεσινές του δηλώσεις, την ίδια στιγμή όμως συνεχίζεται η προεργασία για τον διάδοχο του Πορτογάλου. Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν προταθεί στην Ομοσπονδία κι ένας εξ αυτών είναι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ με τον οποίο υπήρξαν και σχετικές συζητήσεις, σύμφωνα με το «Goal».

Ο Μανόλο Χιμένεθ συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλουν στην ΕΠΟ, αφού φαίνεται ότι αναζητείται προπονητής κυρίως από την ισπανική αγορά, που να γνωρίζει παράλληλα όμως την ελληνική πραγματικότητα. Ο άλλοτε κόουτς της Ένωσης με την οποία είχε κατακτήσει το Κύπελλο το 2010, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο «τιμόνι» της Rayyan του Κατάρ, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ποτέ στον πάγκο εθνικής ομάδας.

Από εκεί και πέρα ένας ακόμα τεχνικός που τέθηκε στα υπόψιν της Ομοσπονδίας, είναι -όπως αναφέρεται- ο 52χρονος Γερμανός, Τόμας Σάαφ.

 

Τελευταία Νέα