Στη Σάο Πάουλο ο Πάτο

Στη Σάο Πάουλο ο Πάτο

Γιώργος Καραμάνος
Στη Σάο Πάουλο ο Πάτο

bet365

Η Κoρίνθιανς... ξεφορτώθηκε με έναν περίεργο δανεισμό τον Αλεσάντρε Πάτο και τον έδωσε στους μισητούς αντίπαλους της Σάο Πάουλο.

Δεν πέρασαν παρά λίγες μέρες από την επίθεση οπαδών της Κορίνθιανς στα αποδυτήρια της ομάδας τους, όπου αναζητούσαν τον Αλεσάντρε Πάτο για να τον λιντσάρουν και ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραχωρήθηκε με έναν περίεργο δανεισμό στη Σάο Πάουλο. Ο παίκτης ζήτησε να φύγει άρον άρον από την «Τιμάο» και εκείνη δεν δίστασε να τον δώσει ακόμα και στη μισητή αντίπαλο της.

Μάλιστα ο δανεισμός του θα είναι διετής, με την Κορίνθιανς όμως να διατηρεί όλα τα δικαιώματα του. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορεί να παίξει εναντίον της και πως οποιαδήποτε στιγμή θελήσει εκείνη, μπορεί να τον πάρει από τη Σάο Πάουλο και να τον πουλήσει στο εξωτερικό. Επίσης υπήρξε και τράμπα, με τους Τρικολόρ να δίνουν στην Κορίνθιανς τον μέσο Τζάντσον.

Ο Πάτο που έφυγε από τη Μίλαν τον Γενάρη του 2013, βρίσκεται σε διαρκώς πτωτική φάση και είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό έως βέβαιο να μην βρεθεί στο ρόστερ της Σελεσάο για το Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στην πατρίδα του.

 

Τελευταία Νέα