O Απόλλων «έφαγε» και τον Λουτσιάνο στη Νίκη!

Γιώργος Φραδελάκης
O Απόλλων «έφαγε» και τον Λουτσιάνο στη Νίκη!

bet365

Μετά το πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα έφυγε ο Τζαναβάρας από τη Νίκη Βόλου και μετά τον επαναληπτικό του Κυπέλλου ήταν σειρά του Λουτσιάνο να λύσει τη συνεργασία τους Θεσσαλούς!

Οι Βολιώτες μπορεί να νίκησαν με 1-0 την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο δεύτερο ματς Κυπέλλου στην έδρα τους, αλλά η ήττα με 3-1 στο στη Ριζούπολη σήμανε τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του θεσμού.

Μετά το τέλος του αγώνα ανακοινώθηκε και το τέλος της συνεργασίας τους με τον Λουτσιάνο. «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Λουτσιάνο ντε Σόουζα. Τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Η δεύτερη αλλαγή τεχνικού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ήταν αυτή για τη Νίκη, αφού είχε προηγηθεί το «διαζύγιο» με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ξανά μάλιστα μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στις αρχές Δεκέμβρη!

Εκείνος που δείχνει πρώτο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο των Θεσσαλών, είναι ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα, Παναγιώτης Βοσνιάδης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα