Ξέσπασε η Εσπανιόλ

Γιώργος Καραμάνος
Ξέσπασε η Εσπανιόλ

bet365

Το παρθενικό χατ τρικ του Σέρχιο Γκαρθία και η αποβολή του πορτιέρο της Βαγιεκάνο (24’) οδήγησαν την Εσπανιόλ σε εμφατικό πέρασμα (4-1) από το «Βαγιέκας».

Οι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη σηματοδοτούσαν το δεύτερο χειρότερο σερί του Χαβιέρ Αγκίρε στον πάγκο της Εσπανιόλ. Αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα είχαν βάλει φρένο στο καλό ξεκίνημα των Καταλανών, οι οποίοι όμως συνήλθαν χάρη στο νικηφόρο πέρασμα τους (4-1) από το «Βαγιέκας». Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε το παρθενικό χατ τρικ της επαγγελματικής καριέρας του Σέρχιο Γκαρθία, δύο πέναλτι που ήταν και η πρώιμη αποβολή του αντιπάλου τερματοφύλακα από το 24’.

Τα άσχημα για τους γηπεδούχους ξεκίνησαν σε εκείνο το λεπτό, όταν ο Ρουμπέν ανέτρεψε τον Σέρχιο Γκαρθία, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα, με τη Ράγιο να μένει με παίκτη λιγότερο. Ο Ισπανός επιθετικός επανέλαβε το χτύπημα από τα 11 βήματα στο 51’. Στο 81’ ο Σαούλ μείωσε, αλλά και πάλι ο Σέρχιο Γκαρθία δύο λεπτά αργότερα επανέφερε την ηρεμία στην ομάδα του.

Στο αμέσως επόμενο δίλεπτο ήταν η σειρά του Στουάνι να διαμορφώσει το τελικό σκορ και να επαναφέρει την Εσπανιόλ στο -2 από τις θέσεις τη; Ευρώπης. Η Βαγιεκάνο πάλι θα πρέπει να ασχοληθεί με το πώς θα ανέβει από την προτελευταία θέση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα