Της... ισοπαλίας στον Βορρά!

Της... ισοπαλίας στον Βορρά!

bet365

Ισόπαλα, με το ίδιο σκορ, έληξαν τα δύο παιχνίδι του Βορίου ομίλου της Β' Εθνικής, καθώς Απόλλων και Νίκη Βόλου, έμειναν στο 1-1 κόντρα σε Δόξα Δράμας και Αιγινιακό αντίστοιχα.

Αιγινιακός-ΝίκηΒόλου 1-1

Την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή την Κέρκυρα, είχε η Νίκη Βόλου, η οποία όμως την... πέταξε στα σκουπίδια, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα του Αιγινιακού.

Το πρώτο μέρος, ίσως να έχει ξεχαστεί ήδη, αφού ήταν πραγματικά κακό και χωρίς φάσεις. Στην επανάληψη όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοσή τους και μόλις στο 48' άνοιξαν το σκορ, μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια του Ανιέτε.

Η απάντηση όμως ήταν άμεση, αφού στο 53' ο Μιτρόφ καυτάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στην συνέχεια, η παίκτες του Τζαναβάρα δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν ξανά τον Τόλιο, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κιβρακίδης (90’ Πετκάκης), Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής, Μιλόσκοβιτς (56' Γκατσολάρι), Μιτρόφ (76' Δεμηρτζόγλου), Τσορλίνοφ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ρεπετσάς (5' λ.τρ. Μανουσάκης), Σοϊλέδης, Ζουλιώτης, Γέσιτς, Ακάσου, Τζιώρας, Γιώτας, Γκότοβος, Ισαάκ (66' Αναστασόπουλος), Ανιέτε (82' Ριβέρα).

Απόλλων 1926-Δόξα Δράμας 1-1

Μακριά από τα θετικά αποτελέσματα, έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική η ομάδα του Απόλλωνα, που σαφώς επηρεασμένη από την βαριά «τεσσάρα» από την Νίκη Βόλου, παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Δόξα Δράμας.

Οι «μαυραετοί» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 22' με τον Ετόφ και να βάλουν... δύσκολα στους Πόντιους. Οι γηπεδούχοι βρήκαν λύση και ισοφάρισαν μόλις στο 35', με τον Ναλμπάντη να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Δαύκου και να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Στην συνέχεια, ο Απόλλωνας έψαξε ακόμα ένα τέρμα, όμως δε μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Τα γεμίσματα που δοκίμαζαν σπάνια έβρισκαν στόχο και έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Ανδρέας Παντζαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Καπίας, Μανουσαρίδης, Παρμαξίδης, Bλάχος (50' Πασιαλής) Βέντζιος (76' Ορφανός), Ναλμπάντης (61' Βέργος), Αθανασιάδης, Δρόσος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Δαύκος, Γελαδάρης, Κίκοφ (72' Μουδούρογλου), Κασσός (46' Κυριακίδης), Ρούτσης, Βλασόπουλος, Μιλένκοβιτς, Χιντασέλι, Στεργιανός, Λιαπάκης, Ετόφ (60' Διαμαντόπουλος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα