Άμεση η προσαρμογή του Οζίλ!

Άμεση η προσαρμογή του Οζίλ!

Θάνος Σαρρής
Άμεση η προσαρμογή του Οζίλ!

bet365

Ο Μεσούτ Οζίλ δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως μόνο στην ομάδα της Άρσεναλ, αλλά και στη ζωή στο Λονδίνο, την οποία έχει ήδη αγαπήσει!

Ο Γερμανός μέσος αποτέλεσε το «μπαμ» του καλοκαιριού για την Άρσεναλ, στην οποία κάνει τη διαφορά και την διατηρεί ψηλά στην βαθμολογία. «Το να οδηγείς στα αριστερά.... Περίμενα ότι θα είναι πιο δύσκολο! Αλλά ο Περ Μερτεσάκερ μου έκανε κάποια... μαθήματα, τα οποία με βοήθησαν και πλέον μπορώ να οδηγήσω εδώ. Το Λονδίνο είναι μια ενδιαφέρουσα πόλη για να ζεις. Έχω αγαπήσει το μέρος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα παιδιά στην ομάδα της Άρσεναλ και το τεχνικό επιτελείο με στηρίζουν πλήρως. Μου έδωσαν πολλές ευθύνες και νιώθω υπέροχα για αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Οζίλ μίλησε και το... παραδοσιακό τραγούδι που λένε όλοι οι νέοι στην Άρσεναλ μπροστά στους συμπαίκτες τους και αποτελεί τη δική τους διαδικασία μύησης. «Δεν ήθελα να το κάνω για να πω την αλήθεια, γιατί η φωνή μου δεν είναι καλή. Δεν είμαι διαγωνιζόμενος στο X Factor! Το τραγούδι ήταν ένα τούρκικο και φυσικά πολλοί δεν κατάλαβαν λέξη!».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα