Χιώτης: «Η Τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Γιώργος Βροντάκης
Χιώτης: «Η Τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

bet365

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η Τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ήταν για αυτό τον σκοπό. Ενώ συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που ζητήθηκαν, συν αποκόμματα από τον τύπο ότι όντως τα χρήματα ήταν του απλού κόσμου και για αυτό τον σκοπό, δυστυχώς τα χρήματα χάθηκαν. Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε τι ποσό απόμεινε από τις 500.000€ που υπήρχαν στους λογαριασμούς. (τα ποσά είναι σε δολάρια επειδή είχαν σταλεί σαν προκαταβολή στο νοσοκομείο στην Αμερική)».

Για να μπορέσει το παιδί να εισαχθεί και να χειρουργηθεί στο νοσοκομείο αυτό απαιτούνται 521.539 δολάρια και άλλες 11.170 δολάρια η θεραπεία που θα προηγηθεί της εγχείρησης.

 

Τελευταία Νέα