Εγένετο ΠΑΕ Κέρκυρα!

Νίκος Τσιώκος
Εγένετο ΠΑΕ Κέρκυρα!

bet365

ΑΟ Κέρκυρα και Κασσιόπη είναι και επίσημα ένα σωματείο και οι Φαίακες θα φέρουν το όνομα ΠΑΕ Κέρκυρα, ενώ θα έχουν λογότυπο την Απήδαυλο Ναυς.

Σε νέα εποχή μπήκε από σήμερα η Κέρκυρα, καθώς... ένωσε τις δυνάμεις της με την Κασσιοπή. Οι δυο σύλλογοι συγχωνεύτηκαν, με την παρουσίαση του νέου σωματείου να πραγματοποιείται σήμερα. Σε αυτή γνωστοποιήθηκε ότι το όνομα αυτού θα είναι ΠΑΕ Κέρκυρα και πως θα έχει για λογότυπο την Απήδαυλο Ναυς, με νέο πρόεδρο να αποτελεί ο Χάρης Κουτσούρης, ο οποίος τόνισε πως ένα όνειρο μηνών έγινε πραγματικότητα.

«Επιτέλους, ένα όνειρο μηνών έγινε πραγματικότητα. Οι δυο υγιείς ποδοσφαιρικές δυνάμεις του νησιού, ο μεγάλος ΑΟ Κέρκυρα, με τη σπουδαία θητεία στη Σούπερ Λιγκ, και η ανερχόμενη δύναμη, ο ΑΟ Κασσιόπης, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό τη δημιουργία μιας μεγάλης, μοναδικής ομάδας. Μια ομάδα, που ανήκει σε όλους τους Κερκυραίους.

Και μια τέτοια ομάδα δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα και μόνο όνομα: Κέρκυρα! Έμβλημα, το ιστορικό ''καραβάκι'' και χρώματα αυτά του νησιού. Το μπλε και το γκρανά. Να είναι καλορίζικα. Ελπίζω αυτήν την προσπάθεια, που αγωνιστικά έχει ως μοναδικό της στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, να τη στηρίξετε όλοι», ανέφερε ο Κουτσούρης.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Βασίλης Προβατάς αναφερόμενος στο νέο εγχείρημα τόνισε:«Βρισκόμαστε στα πρώτα βήμα δραστηριοποίησης της ομάδας μας, της Κέρκυράς μας. Ώστε δυνατοί, υγιείς, οργανωμένοι και ενωμένοι, να προχωρήσουμε, για να φθάσουμε εκεί που ανήκει κι έχει καθιερωθεί η Κέρκυρα: στη Super League. Όσον αφορά στο ρόστερ, είμαστε στην κορύφωση μιας διαδικασίας “κλειδώματός” του, ώστε να είμαστε έτοιμοι, κατά την αναχώρηση της ομάδας για την προετοιμασία. Και η οποία ξεκινάει, κατά άτυπο τρόπο, από σήμερα, με τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ και προκειμένου να δει όσα θέλει ο προπονητής της ομάδας μας. Ζητούμε την ενότητα όλου του φίλαθλου κόσμου, γύρω απ’ αυτήν την προσπάθεια. Η ομάδα είναι μία, ενιαία. Θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, ώστε αγωνιστικά να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο και να καθιερωθεί εκ νέου στην Super League. Εκεί είναι η θέση της, εκεί ανήκει, εκεί πρέπει να σταθεροποιηθεί. Θεωρούμε ότι η εμπειρία του παρελθόντος, δίνει τη δυναμική, ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα τυχόν λάθη. Αυτή, όμως, που θα τα εξαλείψει, είναι η δική σας η αγάπη, η αγάπη και η στήριξη όλου του φίλαθλου κόσμου του νησιού».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα