Αποστάσεις για Μπέιλ, στήριξη σε Τίτο

Αποστάσεις για Μπέιλ, στήριξη σε Τίτο

Δημήτρης Βέργος
Αποστάσεις για Μπέιλ, στήριξη σε Τίτο

bet365

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε ευχαριστημένος με το υπάρχον ρόστερ, ενώ έστειλε και μήνυμα συμπαράστασης στον Τίτο Βιλανόβα.

Μπορεί οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης να επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, ωστόσο ο τεχνικός του συλλόγου, Κάρλο Αντσελότι θέλει να κρατήσει τις αποστάσεις του από τη φημολογία για τον Ουαλό άσο της Τότεναμ, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος με το τωρινό ρόστερ των «Μερένχες». «Δεν θέλω να μιλάω για τον Μπέιλ. Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ το οποίο έχω», τόνισε λακωνικά ο Αντσελότι.

Παράλληλα ο Ιταλός προπονητής έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος λόγω υγείας αποχώρησε χθες από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. «Θέλω να στείλω ένα μήνυμά συμπαράστασης στον συνάδελφό μου τον Τίτο. Είμαι λυπημένος γι' αυτό που συνέβη, αλλά είναι ένας μαχητής. Θέλω να του πω ότι όλος ο σύλλογος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι μαζί του. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά», ανέφερε ο Αντσελότι, ο οποίος έκλεισε εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι το θέμα της ανανέωσης του Κριστιάνο Ρονάλντο θα προχωρήσει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα