Στο... τέλος θα φύγει!

Στο... τέλος θα φύγει!

Στο... τέλος θα φύγει!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο gazzetta.gr για την υπόθεση Καρνέζη, εκτιμώντας ότι ο διεθνής τερματοφύλακας θα φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Η τελευταία εξέλιξη με την υπόθεση Καρνέζη δείχνει, ότι η πώλησή του στην Ουντινέζε οδηγήθηκε σε ναυάγιο. Εγώ κάνω μία εκτίμηση τώρα, που οι περισσότεροι πιστεύουν το αντίθετο, ότι αργά, η γρήγορα ο Καρνέζης θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και θα φέρει χρήματα στο ταμείο της ομάδας. Όταν και οι δύο πλευρές θέλουν αυτή την πώληση, μπορεί να υπάρξουν πολλές διαπραγματεύσεις, πολλές διαφωνίες, αλλά στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πουλήσει τον Καρνέζη, διότι μπορεί να φέρει τουλάχιστον 1 εκ. ευρώ στα ταμεία, αλλά και διότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και στον Καπίνο να εξελιχθεί. Ο Καρνέζης θέλει να φύγει στο εξωτερικό και για να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα, πολύ πιο προηγμένο από το ελληνικό, αλλά και διότι βρίσκει ένα πολύ υψηλότερο συμβόλαιο από αυτό που του δίνει ο Παναθηναϊκός.

Μετά την διαφωνία στις διαπραγματεύσεις και την άρνηση του Παναθηναϊκού να παραχωρήσει τον παίκτη στην Ουντινέζε το κλίμα ανάμεσα σε παίκτη και ομάδα είναι άσχημο. Ο Καρνέζης πήρε άδεια μέχρι το Σάββατο, πιέζοντας την διοίκηση να πει το ναι.

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός ζητάει να μπει ένας όρος, που να λέει, ότι αν από την Ουντινέζε ο παίκτης πουληθεί αργότερα σε άλλη ελληνική ομάδα οι «πράσινοι» θα εισπράξουν 2 εκ. ευρώ. Ουσιαστικά αυτός ο όρος μπήκε για τον Ολυμπιακό, ώστε να αποφευχθεί άλλη μία αποχώρηση παίκτη από την ομάδα και να πάει -με ενδιάμεση στάση- στον αιώνιο αντίπαλο.

Προς το παρόν φαίνεται ναυάγιο, αλλά εγώ ξέρω, ότι ποτέ μία ομάδα δεν κρατάει έναν παίκτη με το ζόρι και ποτέ ένας παίκτης που θέλει να φύγει στο εξωτερικό δεν βάζει νερό στο κρασί του, για να το πετύχει.

Αυτή η υπόθεση θα περάσει από χίλια κύματα –αν χρειαστεί- αλλά η αίσθησή μου είναι ότι ο Καρνέζης θα φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.