ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Συμφώνησε με Χαλκιά η Δόξα Βύρωνα

Συμφώνησε με Χαλκιά η Δόξα Βύρωνα

Συμφώνησε με Χαλκιά η Δόξα Βύρωνα

Στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής προχώρησε η Δόξα Βύρωνα που ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Χαλκιά.

Μπορεί το φλέγον ζήτημα αυτή τη στιγμή για την Δόξα Βύρωνα να είναι η ανεύρεση του αντικαταστάτη του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ωστόσο οι διοικούντες συνεχίζουν την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας προκειμένου αυτή να εμφανιστεί ανταγωνιστική τη νέα σεζόν .

Για το λόγο αυτό οι ιθύνοντες των «κυανολεύκων» ήρθαν σε συμφωνία με τον Βασίλη Χαλκιά που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Περαμαϊκό την περσινή χρονιά, ενώ τη σεζόν 2011-2012 φόρεσε τη φανέλα της Προοδευτικής αγωνιζόμενος με τους «βυσσινί» στη Football League 2.

O νεαρός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης σε αθλητική ιστοσελίδα (stoplekto.gr) ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Δόξας για την επιλογή τους να με εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας και ιδιαίτερα τον κ. Τζαβέλλα. Εύχομαι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους του συλλόγου».

Αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν να απαντήσει θετικά στην πρόταση της «κυανής θεάς» τόνισε: «Η Δόξα αποτελεί δέλεαρ για πολλούς λόγους. Λόγω ιστορίας, λόγω κόσμου, λόγω δυναμικής και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση. Παράλληλα ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η προσέγγιση που έγινε προς το προσωπό μου».