Την... Μπάντησε ο Ατρόμητος! (vid)

Την... Μπάντησε ο Ατρόμητος! (vid)

bet365

Ο εκπληκτικός Μπαντής κατέβασε... ρολά, ο Ατρόμητος έχασε τα άχαστα (0-0 με Αστέρα Τρίπολης) και μαζί και την θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ! Τρομερά παράπονα από τον 2ο βοηθό οι γηπεδούχοι!

Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, με τον Ατρόμητο να είχε φτάσει μια ανάσα από την έξοδο για πρώτη φορά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Περιστεριώτες ήθελαν νίκη επί του Αστέρα για να τα καταφέρουν. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο, αλλά στο τέλος η στεναχώρια ήταν μεγάλη. Και ήταν μεγάλη γιατί οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο αν δεν έπεφταν αρχικά πάνω στον εντυπωσιακό Μπαντή που σταμάταγε τα πάντα και εν συνεχεία στον δεύτερο βοηθό τον Φραγκιαδάκη που έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Ναπολεόνι, την ώρα που ο Ιταλός περνούσε τον τερματοφύλακα του Αστέρα.

Από την άλλη οι Αρκάδες δεν έκαναν απολύτως τίποτα, ακόμα και όταν ο ΠΑΣ κέρδιζε τον «δικέφαλο» και αν πετύχαιναν γκολ θα έβγαιναν αυτοί πρώτοι. Ήταν διστακτικοί στην επίθεση, έκαναν λάθη στην άμυνα, αλλά δεν δέχθηκαν γκολ.

Έτσι το 0-0 έμεινε, ο Ατρόμητος πήρε την δεύτερη θέση στα πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ την πρώτη και θα παλέψει για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αστέρας την 3η και ο ΠΑΣ που προηγήθηκε στους Ζωσιμάδες την 4η.

Μόνο ο Ατρόμητος στο πρώτο

Οι δύο ομάδες κατέβηκαν να παίξουν στο Περιστέρι έχοντας ως στόχο τη νίκη. Μια νίκη που αν την έπαιρνε ο Ατρόμητος θα ήταν σίγουρα πρώτος στα πλέι οφ, ότι και αν γινόταν στα Γιάννενα, ενώ αν την έπαιρνε ο Αστέρας, θα έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΣ τον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέραμε μπορεί και οι δύο να ήθελαν τη νίκη, ωστόσο αυτοί που πάλεψαν όσο μπορούσαν στο πρώτο ημίχρονο για να την πάρουν ήταν οι γηπεδούχοι. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έκαναν ότι ήθελαν στο ματς, είχαν τον απόλυτο έλεγχο, όμως δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι με προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Σανκαρέ δεν έδεσε με τον Ρούσση, έκανε μόλις ένα σουτ σε 45 λεπτά και δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση το καλό του όνομα.

Ας είναι καλά ο Μπαντής

Όπως είπαμε ναι μεν ο Ατρόμητος είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος, αλλά μην φανταστείτε πως έχασε και τις τρομερές ευκαιρίες. Όταν όμως έφτασε με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Αστέρα, εκεί ήταν ο Μπαντής για να πει το όχι. Ένα όχι που είπε στο 8' στον Ναπολεόνι, στο 24' στον Σουμπίνιο και σε 33' και 34' σε Πίτου Γκαρσία και Σκόνδρα αντίστοιχα. Σε όλο αυτό το διάστημα αν έψαχνες να βρεις Αστέρα στο γήπεδο, απλά δεν θα το έβρισκες.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο, μόνο μία ομάδα υπήρξε στο Περιστέρι και αυτή ήταν ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες πίεζαν συνεχώς τους αντιπάλους τους, που δεν μπορούσαν να βγουν μπροστά και να απειλήσουν. Όμως και πάλι μίλησε ο Μπαντής. Ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον τραυματία Φούλοπ απλά κατέβασε τα ρολά και κράτησε το μηδέν που ναι μεν δεν βοήθησε την ομάδα του, αλλά έδωσε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στον ΠΑΟΚ.

Έγκλημα Φραγκιαδάκη...

Η φάση του αγώνα στο Περιστέρι έγινε στο 86'. Μέχρι εκείνο το λεπτό όπως αναφέραμε ο Ατρόμητος πίεζε με τους παίκτες του είτε να μην μπορούν να πιάσουν όπως θα ήθελαν τα σουτ (χαρακτηριστικές δύο περιπτώσεις του Ουντότζι), αλλά και τον Μπαντή να σταματάει τα πάντα. Μία φορά δεν σταμάτησε τον αντίπαλό του ο τερματοφύλακας του Αστέρα, αλλά τον σταμάτησε ο δεύτερος βοηθός ο Φραγκιαδάκης. Συγκεκριμένα στο 86' ο Ναπολεόνι έφυγε ένα μέτρο πίσω από την άμυνα σε κανονικότατη θέση, ο βοηθός σήκωσε τη σημαία την στιγμή που ο Ιταλός είχε περάσει και τον Μπαντή, το γκολ δεν μπήκε ποτέ και ο Ατρόμητος έμεινε στην δεύτερη θέση των πλέι οφ.

Βέβαια εκτός από Μπαντή και Φραγκιαδάκη, φύλακας άγγελος του Αστέρα ήταν και ο Καλαντζής που στο 92' έδιωξε ακριβώς πάνω στην γραμμή το σουτ του Ναπολεόνι κρατώντας το 0-0.

Man of the match: Δεν το συζητάμε καν. Με τέτοια εμφάνιση ο Μπαντής είναι επάξια καλύτερος παίκτης του ματς, με τους Περιστεριώτες να θυμούνται για αρκετά χρόνια τον 28χρονο τερματοφύλακα που τους έφραξε τον δρόμο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αδύναμος κρίκος: Ο Ουντότζι ήταν ο αδύναμος κρίκος σήμερα, καθώς ήταν ο παίκτης που δεν τον σταμάτησε ο Μπαντής, αλλά αυτός έχασε τις ευκαιρίες που του δημιουργήθηκαν με άσχημα σουτ.

Στο ύψος του: Από τον Αστέρα δύσκολα θα βρεις κάποιον να στάθηκε στο ύψος του, αλλά από τον Ατρόμητο θα λέγαμε οι περισσότεροι, ειδικά οι μέσοι που έκαναν ότι ήθελαν τους αντιπάλους τους.

Η γκάφα: Επειδή το οφσάιντ θα το βάλουμε στην διαιτησία, στη γκάφα βάζουμε τον Ναπολεόνι στην φάση του 92'. Ναι μεν ο Καλαντζής έκοψε πάνω στην γραμμή, όμως σίγουρα ο Ιταλός μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.

Το στραγάλι: Ο Κάκος δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αν και σε ένα ακόμα ματς εκνεύρισε τους πάντες, δείγμα πως ο άνθρωπος θεωρεί ότι αυτός είναι ο πρωταγωνιστής. Όμως ο Φραγκιαδάκης έκανε... έγκλημα. Ο δεύτερος βοηθός σταμάτησε στο 86' με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Ναπολεόνι την ώρα που ο Ιταλός ήταν έτοιμος να σκοράρει και γκρέμισε τον Ατρόμητο από την πρώτη θέση των πλέι οφ.

Το ταμείο του Gazzetta: Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να κάνει το 1-0, 1-2, ο Αστέρας Τρίπολης δεν είχε ελπίδες για πρώτη θέση. Όμως οι Αρκάδες παρότι έπαιξαν για σχεδόν 20 λεπτά με 10 παίκτες, μόνο να χάσουν δεν έκατσαν. Πάλεψαν, είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Μπαντή και στέρησαν από έναν πολύ καλό Ατρόμητο την πρωτιά στα πλέι οφ. Οι Περιστεριώτες σωστά φωνάζουν για την διαιτησία, όμως και αυτοί θα μπορούσαν να ήταν πιο εύστοχοι στις φάσεις που δημιούργησαν. Δεν ξέρουμε αν λύγισαν από το άγχος, αλλά το γεγονός είναι πως δεν τα κατάφεραν...

Συνθέσεις ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Ουντότζι (84' Καραμάνος), Σουμπίνιο, Μπρίτο (69' Καραγκούνης), Ναπολεόνι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Ρούσσης, Γιαλούσης, Άλβαρες (73' Λέντσε), Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (65' Ναβάρο), Κάφα (54' Καλαντζής), Περόνε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα