Αυτόγραφα στους διαιτητές ο Φέργκιουσον!

Αυτόγραφα στους διαιτητές ο Φέργκιουσον!

Θάνος Σαρρής
Αυτόγραφα στους διαιτητές ο Φέργκιουσον!

bet365

Παρότι στα 27 χρόνια που έκατσε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι φωνές του προς τους διαιτητές έμειναν στην ιστορία, στο τελευταίο ματς του Σκωτσέζου οι άρχοντες του αγώνα έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα!


Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Φέργκι... έβγαλε πιστολάκι (διαβάστε περισσότερα για την περιβόητη hairdryer treatment του ΕΔΩ) στους διαιτητές. Αρκετοί τον είδαν από την καλή και την ανάποδη, ωστόσο κατά τα φαινόμενα δεν του κρατούν κακία.

Στο τελευταίο του ματς στον πάγκο της Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ, το ματς «σφύριξε» ο Μάικλ Όλιβερ, τέταρτος ήταν ο Κρις Φόι και επόπτες και Κέρι Ρίτσαρντς και Ντέιβ Μπράιαν.Το 2009, ο Φέργκιουσον είχε «κράξει» δημόσια τον Φόι, μετά από αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, επειδή δεν σταμάτησε το ματς με τον Εβρά στο έδαφος και οι «Μπλε» σκόραραν.

Το ίδιο έκανε και για τον Όλιβερ νωρίτερα τη φετινή χρονιά. Στο ματς με του Σουόνσι, ο Γουίλιαμς κλώτσησε την μπάλα στο κεφάλι του Φαν Πέρσι ενώ ο Ολλανδός ήταν στο έδαφος. Ο «Φέργκι» υποστήριξε ότι μπορούσε να είχε σκοτώσει τον επιθετικό της ομάδα του και πρόσθεσε: «Ο διαιτητής είχε ένα από αυτά τα παιχνίδια. Ξέρω ότι είναι νεαρός, ωστόσο, τι εμφάνιση ήταν αυτή;», είχε δηλώσει.

Παρόλα αυτά, οι άρχοντες του αγώνα έσπευσαν μετά το 5-5 με τη Γουέστ Μπρομ να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα, ενώ πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Σκωτσέζος αστειεύτηκε με τον Φόι. Περασμένα ξεχασμένα για έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους του αγγλικού ποδοσφαίρου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα