«Μονομαχία» κορυφής Απόλλωνα-Ηρακλή (vids)

«Μονομαχία» κορυφής Απόλλωνα-Ηρακλή (vids)

bet365

Κορυφή έπιασε ο Ηρακλής, που καθάρισε και τα Γιαννιτσά. Ασταμάτητοι Βόλος, Καλλονή, αυτοκτονία από την Νίκη, κόλλησε στο μηδέν ο Παναιτωλικός. Κέρδισε ο Βύζας και κρατά την τύχη στα χέρια του.

Το... τρένο του Ηρακλή δεν σταματά πουθενά, αφού όπως όλα δείχνουν έχει βάλει... πλώρη όχι μόνο για την άνοδο, αλλά και την πρώτη θέση. Εκεί που βρίσκεται δηλαδή από σήμερα, μετά την άνετη νίκη του κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών με 3-1 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Απόλλωνα, τον οποίο έπιασε στους 71 βαθμούς.

Ο Γηραιός μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει από νωρίς το ματς, κάτι που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει, μιας και στο 11ο λεπτό είχε ήδη πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στο 10' ο Ισαάκ κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να ανοίξει το σκορ, ενώ στην επόμενη φάση ο Στεφανίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντάς της έτσι μεγάλο πλεονέκτημα για την νίκη.

Στο 24' ο Άρτσε κατάφερε και έβαλε εκ νέου στο παιχνίδι την ομάδα της Αναγέννησης, αφού με τρομερή εκτέλεση φάουλ από απόσταση 40 περίπου μέτρων, νίκησε τον Παπαδόπουλο και έκανε το 2-1.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν συνέχισαν να έχουν την κατοχή και να ελέγχουν πλήρως το ρυθμό της αναμέτρησης. Μάλιστα, δεν χρειάστηκαν πάνω από 13 λεπτά για να πάρουν και πάλι αέρα δύο τερμάτων, με τον Στεφανίδη να πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ στο 37' και να κλειδώνει έτσι την νίκη.

Η συνέχεια της αναμέτρησης είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν, ενώ και ο Ηρακλής έκανε εξοικονόμηση ενέργειας, ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Π. Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Φερνάντεζ, Τσερκέζος, Λόπεθ, Ντατίδης (46ʼ Σαράφογλου), Σιατραβάνης (78ʼ Γεωργίου), Στεφανίδης (62ʼ Αλεξίου), Ισαάκ, Σουλίδης.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Άρτσε, Σιδηρόπουλος, Γκαρακλίδης, Γιόγιος, Σαμαρόπουλος, Σκαθαρούδης, Αντρεΐνι (46ʼ Χαρμάνας), Καμπάνης (65ʼ Καρλόπουλος).

Προβάρει το... κουστούμι ανόδου
Ακόμα μία πολύτιμη νίκη πέτυχε η ομάδα της Καλλονής, που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της υποβιβασμένης Επανομής με 3-1 στην Μυτιλήνη και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τις πρώτες τρεις θέσεις. Πρωταγωνιστής στο σημερινό παιχνίδι ήταν ο Λεοζίνιο, καθώς πέτυχε δύο τέρματα, ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το πρώτο τέρμα της ομάδας του.

Η ΑΕΛΚ μπήκε δυνατά, με στόχο να καθαρίσει το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μην αφήσει ελπίδες στην φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία είχε ξεκάθαρους αμυντικούς προσανατολισμούς μέσα στο γήπεδο.

Ένα λεπτό πριν της συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου στην Καλλονή, ο Κάντζι κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λεοζίνιο και κόντρες μπροστά από την εστία της Επανομής που έβγαλαν σε πλεονεκτική θέση των επιθετικό των γηπεδούχων.

Τρία λεπτά αργότερα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Κάντζι να είναι αυτός που «σέρβιρε» και ο Λεοζίνιο με τεχνικό σουτ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛΚ.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Λεοζίνιο χτύπησε ακόμα μία φορά, κλειδώνοντας έτσι ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του, αφού η Επανομή δεν μπορούσε να απειλήσει και να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τοπούζης στο 77', αφού εκμεταλλεύτηκε την χαλάρωση των γηπεδούχων, που είχαν εξασφαλίσει την νίκη και έριξαν τον ρυθμό.

Καλλονή (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Αναστασιάδης (56' Βαλιός), Γάλας, Σερφά, Κώτσιος, Κριπιντήρης, Λεοζίνιο (76' Γκόβας), Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Ντιμπαλά, Κάντζι (69' Βλαστέλλης).

Αναγέννηση Επανομής (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλάμης, Νταντάμης, Μάρκες Περέιρα (69' Λαμπερνάκης), Παπατζίκος, Σαμουηλίδης, Κουλίδης, Μπαλάσας, Αναστασίου, Τσανδάρης (76' Κυριακίδης), Δραγανίδης (55' Καρτάλ), Τοπούζης.

Τρίτωσε το... καλό
Την τρίτη σερί νίκη του πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου, που επικράτησε στην Κατερίνη του Πιερικού με 2-0 και παρέμεινε ένα μόλις βαθμό πίσω από τον Εργοτέλη και την 3η θέση.

Οι ερυθρόλευκοι, που ήταν λες και αγωνίζονταν εντός έδρας, αφού είχαν την συμπαράσταση 2.500 φίλων τους, δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι και τα βρήκαν... σκούρα κόντρα στην καλά στημένη άμυνα των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη όμως οι παίκτες του Φοιρού λύγισαν, καθώς μίλησε η εμπειρία των φιλοξενούμενων, όπως επίσης και η δύναμη που δίνει το κίνητρο στους παίκτες.

Στο 47' ο Παλαιολόγος κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Πιερικού με κεφαλιά, ενώ στο 82' ο Μπολάτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, εξασφαλίζοντας έτσι το πολύτιμο τρίποντο για τους ερυθρόλευκους.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Πατσιογεώργος, Γιαζιτζόγλου, Ιορδανίδης, Ντόκιτς, Αποστολίδης, Νίκου (77' Καραγκούνης), Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο (58' Κόιτς), Καθάριος, Καρακατσάνης (77' Παπατόλιος), Μανίκας.

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Στογιάνοφ, Μπολάτι, Καπετάνος (77' Τσιάτσιος), Ανιέτε, Μπρέσκα (67' Ναντάγια), Ογκουνσότο (46' Σολάκης).

Κόλλησε και έμπλεξε
Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το ντέρμπι της 40ης στο Αγρίνιο, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης, αποτέλεσμα που βολεύει αλλά και κολακεύει τους φιλοξενούμενους, που αν και παραμένουν στην κορυφή, πλέον έχουν συγκάτοικο τον Ηρακλή.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον αόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά, με τους Σίσιτς και Μπελόν να είναι σε καλή μέρα και να δημιουργούν αρκετά προβλήματα στην σκληροτράχηλη άμυνα της Ταξιαρχίας.

Παρόλα αυτά, η απουσία του πρώτου σκόρερ των καναρινιών ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, με τον Καμαρά να μην μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Σέρβου, αφού έχει συνηθίσει να αγωνίζεται στα φτερά και όχι στην κορφή της επίθεσης.

Οι γηπεδούχοι πάντως έπαιξαν πάρα πολύ έξυπνα, αφού μπορεί να μην είχαν την κατοχή, όμως ήταν αυτοί που είχαν τις δύο πιο μεγάλες ευκαιρίες, μια σε κάθε ημίχρονο, χτυπώντας στην κόντρα τους γηπεδούχους.

Στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 23' ο Μανιάς αφού πέρασε τον Μπακάκη βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως νικήθηκε από τον Στεφανάκο, ο οποίος έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Ακόμα μεγαλύτερη όμως ήταν η ευκαιρία που έχασε ο αρχηγός του Απόλλωνα, Διαμάντης, ο οποίος στο 84' έφυγε στην κόντρα και και έκανε ένα τρομερό σουτ, με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατήρι, αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παναιτωλικού και στην συνέχεια πέρασε άουτ.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, αφού ο Παναιτωλικός μένει πίσω στην διεκδίκηση μίας θέσης στην τριάδα, ενώ η Ταξιαρχία μετά την νέα απώλεια μπαίνει σε μπελάδες. Βέβαια, το πρόγραμμα του Απόλλωνα είναι σχετικά εύκολο, οπότε δύσκολα θα χάσει την απευθείας άνοδο.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Γκόλιας, Τζούνιορ, Μουμίν (63' Σφακιανάκης), Φαβάλι (72' Κουτσοσπύρος), Σίσιτς, Μπελόν (81' Πασάς), Καμαρά.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Κατσίκης (86' Κύργιας), Καμαρά, Καραμαλίκης (53' Φαρινόλα), Μανιάς, Τσιλιγκίρης (74' Τσεμπερίδης).

Καθάρισε ο Εργοτέλης
Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία ανόδου ο Εργοτέλης, που πέρασε από την Πάτρα και επικράτησε της Παναχαϊκής με 3-1.

Οι Κρητικοί είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν από νωρίς το σκορ, αφού στο 5' ο Βερπακόφσκις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα αυτό δεν μέτρησε, αφού ήδη είχε δοθεί πέναλτι υπέρ του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έτσι παρέμεινε το 0-0.

Ο ρυθμός έμεινε χαμηλά, μέχρι και το 40' όταν το παιχνίδι πήρε φωτιά. Ο Βασιλαντωνόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως η απάντηση ήταν κάτι παραπάνω από άμεση, αφού στην επόμενη φάση ο Ρομάνο έφερε το σκορ στα ίσα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ένα μόλις λεπτό αργότερα ο Βάντερσον ανέτρεψε τον Βερπακόφσκις μέσα στην περιοχή, παραχωρώντας έτσι ακόμα ένα πέναλτι στην φιλοξενούμενη ομάδα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπουχαλάκης, ο οποίος αποδείχτηκε πιο εύστοχος από τον Λετονό και έτσι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κοζωρόνης στο 76', τέσσερα λεπτά αφού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Τζανακάκη, με απίστευτο σουτ από πολύ μακρινή απόσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης, δεν ξεκίνησε τους νεαρούς Χοτζάλι και Πλέγκα, παρά την εντολή του Αλέξη Κουγια και έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του πρώην προέδρου των Πατρινών.

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Βάντερσον (83' Περεϊρα), Πάμποε, Σπίνουλας, Δ. Κοιλιάρας (78' Χοτζάλι), Γ. Κοιλιάρας (57' Τέλλος), Κοκκίνης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκούρτσας, Καραμανλής, Ρεκλείτης.

Εργοτέλης (Πλεσίτης-Λαμπράκης): Αθανασίου, Πίτσος (77' Γεωργίου), Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις, Γκαντιάγκα, Τζανακάκης (71' Κοζορώνης), Χρυσοφάκης (59' Ουέλινγκτον), Μπουχαλάκης, Ρομάνο, Δωματάς, Σαρρής.

«Αυτοκτόνησε»

Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει την απώλεια δύο βαθμών από την Νίκη, η οποία δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στην Δόξα Δράμας, έμεινε στο 0-0 και πλέον όχι μόνο δεν ελπίζει σε απευθείας άνοδο, αλλά κινδυνεύει να μείνει ακόμα και εκτός πλέι οφ.

Οι μπλε δεν έδειξαν σε καμία περίπτωση να καίγονται για τους βαθμούς, μπήκαν στο παιχνίδι μουδιασμένα και έδωσαν αρκετές φορές την δυνατότητα στην Δόξα να φτάσει κοντά σε ένα γκολ.

Οι απουσίες των γηπεδούχων επηρέασαν πολύ την απόδοσή τους, καθώς και η μέτρια εμφάνιση του Πουρτουλίδη, ο οποίος δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. Ο Τάντιτς προσπαθούσε να τα κάνει όλα μόνος του όμως δεν είχε την απαραίτητη βοήθεια από τους συμπαίκτες του και έτσι η Νίκη δεν μπορούσε να φτάσει κοντά σε ένα τέρμα.

Εξαίρεση αποτελεί η τεράστια ευκαιρία που είχε στο 56' ο Λαλίν, ο οποίος βρέθηκε προ κενής εστίας, όμως η κεφαλιά ψαράκι που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ξενοδόχφ.

Πλέον, η ομάδα του Χαραλαμπίδη δεν μπορεί να ελπίζει σε απευθείας άνοδο, αφού την Τετάρτη έχει ρεπό, ενώ αν μπλέκει και σε ακόμα χειρότερα σενάρια, αφού σε περίπτωση ήττας από τον Εργοτέλη την τελευταία αγωνιστική, δίνει την ευκαιρία στον Πανσερραϊκό να πάρει την θέση της στα πλέι οφ, αν βέβαια κάνει το απόλυτο κόντρα σε Βύζα και Φωκικό.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Βέρτζος, Φλίγκος (58ʼ Ουέλινγκτον), Λαλίν, Σαμαράς (46ʼ Καρατζάς), Ψιάνος, Πουρτουλίδης, Τάντιτς, Κοντοδήμος, Χατζής, Παππάς (69ʼ Τζιώρας).
Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ξενοδόχοφ, Στόικος (60ʼ Κάσσος), Μπουτζίκος, Μκρτσιάν, Ταραλίδης, Μπαλής, Ιντζόγλου, Μιλένκοβιτς, Ρούσεφ, Τότο (73ʼ Μουδούρογλου), Στεργιανός (31ʼ Κοντέων).

Ξανά στο κόλπο οι Σέρρες
Το δώρο της Νίκης Βόλου εκμεταλλεύτηκε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος πέρασε από την Καβάλα με 1-0 και μπορεί ακόμα να ελπίζει στην είσοδό του στα πλέι οφ.

Τα λιοντάρια δεν έπιασαν εντυπωσιακή απόδοση, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, όμως κατάφεραν να πάρουν την... ουσία, δηλαδή τους τρεις βαθμούς της νίκης, που τους κρατούν στο κόλπο της ανόδου.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 30' ο Σίμιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα ο Μπονέρης, σε ανατροπή του από τον Καλαγκάνη.

Με την νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Νίκης, η οποία έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική, τα λιοντάρια θέλουν το απόλυτο κόντρα σε Βύζα και Φωκικό για να ελπίζουν σε συμμετοχής τους στα πλέι οφ.

Βέβαια, οι Βολιώτες έχουν την τύχη στα χέρια τους, αφού ότι και να κάνει ο Πανσερραίκός, αν δεν χάσουν την τελευταία αγωνιστική από τον Εργοτέλη, θα είναι αυτοί που θα μπουν στα πλέι οφ.

Καβάλα (Γιώργος Μαραντάς): Σουλογάνης, Καλαγκάνης, Ντουτσαρίδης, Ρεβυθόπουλος, Πλιάγκας, Κάργας, Τριποτσέρης, Χλωρός, Ντομί, Παπαδόπουλος, Ντόσης.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ράνιτς, Σίμιτς, Τοντόροφ, Κόντος, Μπονέρης, Μπριλάκης, Παρασκευαϊδης, Κ. Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Τσιμίκας.

Κρολ παραμονής
Την τύχη στα χέρια του κρατάει πλέον ο Βύζαντας που της Καλλιθέας με 2-1 και προσπέρασε στη βαθμολογία τον Θρασύβουλο εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο το ρεπό του τελευταίου.

Παρά το γεγονός ότι οι Μεγαρείς βρέθηκαν στο 4΄ πίσω στο σκορ, χάρη στο ωραίο πλασέ του Ατματζίδη, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που από το σημείο εκείνο κι έπειτα είχαν την εδαφική υπεροχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν, αφού στο 56΄ όταν ο Κρόλ, μετά από σέντρα του Αρναρέλη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσα. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κυνήγησαν το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, κάτι που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει στο 75΄, όταν το σουτ του Αρναρέλη σταμάτησε στο δοκάρι του Κατσούλη.

Τη ολική ανατροπή και την νίκη χάρισε στην ομάδα του και πάλι ο Κρόλ, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 84΄, το οποίο έδωσε πολύ βαθιά βαθμολογική ανάσα στον Βύζα, ο οποίος πέρασε πάνω από τον Θρασύβουλο.

Βύζας Μεγάρων (Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Νικολόπουλος, Λιόλιος (79' Μανδύλης), Γρομητσάρης, Γκεμίσης (60' Δημητρίου), Κρολ, Μπιτσάκος, Θ. Βλάχος, Π. Βλάχος, Σπαγής (31' Αρναρέλης), Μαρίνης.

Καλλιθέα (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Χατζόπουλος, Τρεκαρίτσι, Πίκολο, Κατσικογιάννης (58' Σταύρου), Ατματζίδης (66' Σεμπέκος), Ντακόλ, Φαγιέ, Βιγιαρέχο.

Άνοστη και αδιάφορη ισοπαλία
Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι στην Άμφισσα, ανάμεσα σε Φωκικό και Λάρισα, με τις δύο ομάδες να κάνουν... αγγαρία, αφού δεν υπήρχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 53΄, όταν το σκαφτό πλασέ του Πόνσε να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Γεωργίου.

Η δεύτερη και μοναδική ευκαιρία από πλευράς των «κυανόλευκων» έγινε στο 63΄, όταν με ανάποδο ψαλίδι ο Σκαρίμπας ανάγκασε τον Φιρινίδη να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση με τα πόδια.

Οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να κλέψουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, η κεφαλιά όμως του Τσίγκα σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα της ομάδας της Άμφισσας .

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος, Κωστόπουλος, Λίτσος, Εσόνο, Καραπέτσας, Νάστος, Αλμπέρτο, Μπουλούλης, Γουόρντεν, Γκόμες.

Λάρισα (Τίμος Καβακάς): Φιρινίδης, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Γιώτας, Γκαλίτσιος, Πότσι, Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Χασομέρης, Φρανκού, Ζεκίνια

Χ-ωρίς ενδιαφέρον
Παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις ήταν αυτό στις Σέρρες ανάμεσα στον Εθνικό και τα Ψαχνά, που ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Το τελικό αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται δίκαιο τόσο για τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες κινήθηκαν σε... ρηχά νερά, επηρεασμένοι από την έλλειψη κινήτρου και βαθμολογικούενδιαφέροντος.

Το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ στο 36΄ με τον Γέσιτς ο οποίος αρχικά απέφυγε έναν αντίπαλό και στην συνέχεια σούταρε από πλάγια θέση για να κάνει το 0-1, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 63' ο Γαϊδαρτζής, στην πρώτη του ουσιαστικά επαφή με την μπάλα, κατάφερε να βρει δίχτυα και να φέρει έτσι το παιχνίδι στα ίσα, μόλις ένα λεπτό αφού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Κωνσταντινίδη.

Από το σημείο εκείνο οι δύο ομάδες έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο να διατηρήσουν το υπάρχον σκορ. Όλα αυτά μέχρι το 75΄ όταν οι «πράσινοι» έχασαν την καλύτερη ίσως ευκαιρία του παιχνιδιού για να πάρουν το τρίποντο με το σουτ του Χαϊκάλη έξω από την περιοχή να αναγκάζει τον Παπαθανασίου να επέμβει και να αποκρούσει με υπερένταση.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαθανασίου, Κομνηνάκης, Μερεσιώτης (65' Παπάζογλου), Κουκόλης, Καπίας, Γεωργιάδης, Μεντής, Διαμαντίδης, Β. Κωνσταντινίδης (62' Γαϊδαρτζής), Αγγελακάς (53' Ζυγκερίδης), Ναλμπάντης.

Ηρακλής Ψαχνών (Νίκος Παντέλης): Γ. Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Γέσιτς, Ζουλιώτης (90' Αμέντολα), Ντελέκος, Μήτσης, Δήμου, Ρούτσης (67' Α. Σικαλιάς), Ζαχαράκης, Ρεπετσάς, Σεοταχούλ (46' Χαϊκάλης).

Αποτελέσματα
Νίκη Βόλου – Δόξα Δράμας 0-0

Φωκικός – ΑΕΛ 0-0

Βύζας Μεγάρων – Καλλιθέα 2-1

Παναχαϊκή – Εργοτέλης 1-3

Καβάλα – Πανσερραϊκός 0-1

Εθνικός Γαζώρου – Ηρακλής Ψαχνών 1-1

ΑΕΛ Καλλονής – Αν. Επανομής 3-1

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 0-0

Ηρακλής – Αν. Γιαννιτσών 3-1

Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου 0-2

Ρεπό: Θρασύβουλος


Βαθμολογία

1. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 71

2. ΗΡΑΚΛΗΣ 71

3. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 70

4. ΟΛ. ΒΟΛΟΥ 69

5. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 69

6. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 67

7. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 67 *

8. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 62

9. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 59 *

10. ΛΑΡΙΣΑ 59

11. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 54

12. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 47

13. ΚΑΒΑΛΑ 46

14. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 40

15. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 37

16. ΦΩΚΙΚΟΣ 37

17. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 36

18. ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 34

19. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 29

20. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 27

21. ΑΝ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ 15

*Με αγώνα περισσότερο

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα