Μπαλοτέλι: «Είμαι οπαδός της Σίτι»

Gazzetta team
Μπαλοτέλι: «Είμαι οπαδός της Σίτι»

bet365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πλέον αγωνίζεται στην Μίλαν, αλλά δεν ξεχνά την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προηγούμενη ομάδα του, ενώ δεν δίστασε να δώσει και συμβουλές στον Λουίς Σουάρες.

«Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα κάνει ό,τι χρειάζεται το καλοκαίρι και η Σίτι θα κατακτήσει του χρόνου και πάλι το πρωτάθλημα. Θα πάρει 2-3 από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και δεν θα επαναληφθεί η φετινή σεζόν», δήλωσε ο Μπαλοτέλι.

Όσο για την εξέλιξη της φετινής σεζόν, είπε: «Ο τελικός Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, αν και δεν είναι αυτός ο τίτλος που όλοι μιλούσαν από την αρχή της περιόδου στα αποδυτήρια. Όλοι ήθελαν το πρωτάθλημα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Πλέον υπάρχει το Κύπελλο και το παιχνίδι με τη Γουίγκαν. Λογικά η Σίτι θα το πάρει, αλλά το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι παράξενο κάποιες στιγμές. Όλα είναι πιθανά. Παραμένω οπαδός της Σίτι, η ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου και θα παρακολουθήσω τον αγώνα και τους φίλους μου σαν απλός θεατής».

Τέλος, ο Ιταλός μίλησε και για τον Σουάρες δίνοντας την δική του συμβουλήσ τον Ουρουγουανό. «Ο Σουάρες είναι πλέον κάποιος που όλοι στην Αγγλία θεωρούν ενδιαφέρων. Δεν έχει σημασία αν τον συμπαθούν ή όχι, πάντα θα ενδιαφέρονται για το τι κάνει. Όπως συνέβαινε και με μένα. Η συμβουλή μου προς αυτόν είναι να αγνοεί ό,τι και να λένε για εκείνον και να μείνει αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα