Euro 2020: Οι «30» του Γκιουνές στην προεπιλογή της εθνικής Τουρκίας

Euro 2020: Οι «30» του Γκιουνές στην προεπιλογή της εθνικής Τουρκίας

Gazzetta team
Euro 2020: Οι «30» του Γκιουνές στην προεπιλογή της εθνικής Τουρκίας

bet365

Την προεπιλογή των παικτών της Εθνικής Τουρκίας για το Euro 2020 ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας

Χωρίς εκπλήξεις ανακοινώθηκαν οι «30» της εθνικής Τουρκίας για την προετοιμασία εν όψει Euro 2020.

Ο Σενιόλ Γκιουνές έκανε την προεπιλογή του για την κορυφαία φετινή ποδοσφαιρική διοργάνωση και στο τέλος του μήνα θα «κόψει» τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και τα φιλικά της εθνικής ομάδας πριν το Euro 2020 (Ιταλία, Ουαλία και Ελβετία οι αντίπαλοι στην τελική φάση) με Αζερμπαϊτζάν (27 Μαϊου) και Μολδαβία (3 Ιουνίου).

Οι επιλογές της Τουρκίας

Τερματοφύλακες: Μπαγιντίρ (Φενερμπαχτσέ), Γκιουνόκ (Μπασακσεχίρ), Ακάν (Ριζεσπόρ), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ)

Αμυντικοί: Τσελίκ (Λιλ), Σουγιουντσού (Λέστερ), Αϊχάν (Σασουόλο), Ντεμιράλ (Γιουβέντους), Μουλντούρ (Σασουόλο), Καμπάκ (Λίβερπουλ), Γιλμάζ (Μπεσίκτας), Ουμούτ Μεράς (Χάβρη),

Μέσοι: Γιαζιτσί (Λιλ), Τοκάζ (Μπεσίκτας), Τεκντεμίρ (Μπασακσεχίρ), Καβετσί (Φενερμπαχτσέ), Γιοκουσλού (Γουέστ Μπρομ), Κοκτσού (Φέγενορντ), Τουφάν (Φενερμπαχτσέ), Ανταλιαλί (Γαλατασαράι), Τσαλχάνογλου (Μίλαν)

Επιθετικοί: Γιλμάζ (Λιλ), Ουντέρ (Λέστερ), Ουνάλ (Χετάφε), Καρατσά (Αλάνιασπορ), Ομούρ (Τραμπζονσπόρ), Ακτούρκογλου (Γαλατασαράι), Ντερβίσογλου (Γαλατασαράι), Ακμπουνάρ (Γκιοζντέπε), Κάραμαν (Φορτούνα Ντίσελντορφ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα