Novileague με Γουέστ Χαμ-Τσέλσι και Πούλισικ

Gazzetta team
Novileague με Γουέστ Χαμ-Τσέλσι και Πούλισικ

bet365

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται με την αναμέτρηση του Λονδίνου για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Στην Αγγλία παραμένει η Novileague, με το μεγάλο διαγωνισμό της Novibet να έχει και μία μεγάλη προσφορά για το διήμερο με 50€ για τους νικητές.

Το πρόγραμμα λοιπόν για σήμερα έχει Γουέστ Χαμ-Τσέλσι για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη με την αμυντική τους λειτουργία, ωστόσο βρίσκουν τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν και να διατηρούνται ζωντανοί στο κυνήγι της 4ης θέσης.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει στην έδρα τους όπου, όπου από τον Δεκέμβριο μετράνε όλη κι όλη μία ήττα, έχοντας 7 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Την ίδια ώρα, η Τσέλσι δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου, μένοντας στο 0-0 με την Μπράιτον, ενώ απέναντί της έχει και την παράδοση, καθώς τα τελευταία 6 χρόνια μετράει μόλις μία νίκη.

Εμείς θα πάμε με το 1-2 της Τσέλσι που είναι το 4ο πιο συχνό αποτέλεσμα στην εφετινή Premier League, με σκόρερ τον Πούλισικ.

Στις βαθμολογίες τώρα, σε αυτή με το ακριβές σκορ 4 παίκτες είχαν ισάριθμες σωστές επιλογές, ενώ με τους σκόρερ πάνω από 10 άτομα έχουν 7 σωστές προβλέψεις.


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ.| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα