Γερο-Γιοβάισα: Τον έγραψε η ιστορία τον Σόλσκιερ... και προχωράμε

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Τον έγραψε η ιστορία τον Σόλσκιερ... και προχωράμε

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα κάπως τα... μόνταρε και τα έφερε βόλτα με το στοίχημα της Τρίτης και επανέρχεται απόψε για να κάνει το απόλυτο.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Ρε συ Όλε... Ρε αγόρι μου... Τι πήγες κι έκανες στη Λειψία ρε παλικάρι μου! Και να πει κανείς ότι δεν σε προειδοποίησα; Στα έγραψα, στα φώναξα, πρόσεξε μη σε γράψει η ιστορία και πήγε από τ' αποδυτήρια και κυνηγούσες το σκορ! Και τι να το κάνω που πάλεψες για την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο; Κυνηγούσες την ουρά σου φίλε μου Νορβηγέ! Ας όψεται ο Μπρούνο που σκόραρε και ο μεγάλος Κριστιάνο που κατάφερε να κάνει το Over 2,5 στο ωραίο ματς της Βαρκελώνης.

Αρκεί, όμως, με τα... μισά – μισά. Κι αφού έκανα πολύ μεγάλο λάθος που στήριξα τον Σόλσκιερ, σήμερα θα πάω στον άλλον. Της γαλάζιας πλευράς. Τον αρχοντικό τον Πεπ. Γιατί μην ξεχνάτε φίλοι μου υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ το απόγευμα του Σαββάτου!

Η Σίτι που έχει πλέον προκριθεί στα νοκ-άουτ και μάλιστα ως πρώτη από το γκρουπ και υποδέχεται τη Μαρσέιγ που κυνηγάει την 3η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό. Πολύ θα ήθελα να σας πω για σβηστό ματς όπως αυτό των «πολιτών» με τη Φούλαμ το Σάββατο για να ξεκουραστούν κιόλας ενόψει του ντέρμπι. Τη Μαρσέιγ δεν την εμπιστεύομαι ιδιαίτερα αλλά θα ψάξει γκολ. Αν τα ρεπορτάζ των Άγγλων για τον Φόντεν και τη φανέλα βασικού λόγω και της ευκαιρίας ευσταθούν, ο μικρός θεωρώ ότι θα το βρει το δικό του γκολάκι...

Στη Μαδρίτη ξέρω ότι η ανησυχία και το άγχος έχουν χτυπήσει κόκκινο για το ματς με την Γκλάντμπαχ. Η Ρεάλ βρίσκεται μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού σε έναν όμιλο όπου όλα μπορούν να συμβούν για την Ζιντάν. Ωστόσο, δεν με πείθει με τίποτα. Μα με τίποτα όμως! Ούτε στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη μου έδειξε κάτι. Ίσα – ίσα που οι Γερμανοί φαίνονται πιο έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση και τη μεγάλης τους στιγμή. Ε, μια διπλή ευκαιρία για εκείνους, νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα