ΟΦΗ: Η Ελένη Μπούση στη μάχη κατά του καρκίνου

Gazzetta team
ΟΦΗ: Η Ελένη Μπούση στη μάχη κατά του καρκίνου

bet365

Με οικοδέσποινα την Ελένη Μπούση, μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό γκαλά του «Ιπποκράτειου Ιδρύματος Έρευνας Καρκίνου» («Hippocratic Cancer Research Foundation»), στο Σικάγο, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου.

Το γκαλά πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Aon Grand Ballroom, στο Navy Pier του Σικάγο και κατά τη διάρκειά του συγκέντρωθηκε το ποσό του 1.500.000 δολλαρίων, το οποίο η Ελένη Μπούση, που είναι η πρόεδρος του “Hippocratic Cancer Research Foundation”, θα διαθέσει το ποσό αυτό στη μάχη κατά του καρκίνου.

Σύμμαχός της σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο κορυφαίος ογκολόγος Λεωνίδας Πλατανιάς, που ηγείται της ογκολογικής μονάδας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Northwestern Memorial, “Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center”, η οποία νοσηλεύει σ’ ετήσια βάση, 16.000 καρκινοπαθείς. Η εν λόγω κλινική διαθέτει 300 γιατρούς, ερευνητές κι επιστήμονες, που είναι αφοσιωμένοι στη μάχη κατά του καρκίνου. Τους τελευταίους 12 μήνες η ογκολογική κλινική έχει λάβει περισσότερα από 5.000.000 δολλάρια σε δωρεές, μέσω του “Hippocratic Cancer Research Foundation”, κινητήριος δύναμη του οποίου είναι η Ελένη Μπούση.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED