Ο Ολυμπιακός 7-1 τον Αήττητο Σπάτων (pics)

Ο Ολυμπιακός 7-1 τον Αήττητο Σπάτων (pics)

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός 7-1 τον Αήττητο Σπάτων (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 7-1 του Αήττητου Σπάτων στο Ρέντη σ' ένα φιλικό όπου ο Μάρτινς είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο στους μη διεθνείς του.

Ρωσία – Σουηδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Φιλικό με μία ομάδα από τη Football League, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμή με τις μεταγραφές που έκανε, είχε την ευκαιρία να δώσει ο Ολυμπιακός το πρωινό της Πέμπτης στο Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 7-1 της ομάδας της Ανατολικής Αττικής, μες τους Γκερέρο και Ποντένσε να σκοράρουν από δύο γκολ. Ο Μάνος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 25', από συνδυασμό των Τουρέ-Κούτρη, ενώ στο σκοράρισμα συμμετείχε κι ο Βρουσάι ο οποίος αφότου έκανε ποδιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και το σκορα διαμόρφωσε ο Τουρέ στο τέλος του ματς με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν κι αυτοί τις στιγμές τους για να κάνουν το 1-1, με τους Σπυρόπουλο, Γροντή και Μαρουκάκη. Ο πρώτος από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα πάνω στον Χουτεσιώτη, ο δεύτερος δοκίμασε ένα ψαλιδάκι κι ο τρίτος σούταρε άουτ από καλό σημείο με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Το μοναδικό γκολ για τον Αήττητο σημείωσε ο ένας παίκτης που ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό, ο Ματσούκας με εξαιρετικό σουτ στο "γ".

 

Τελευταία Νέα