Εντυπωσιαμένοι με την «Αγια Σοφιά» οι άνθρωποι της UEFA

Εντυπωσιαμένοι με την «Αγια Σοφιά» οι άνθρωποι της UEFA

Gazzetta team
Εντυπωσιαμένοι με την «Αγια Σοφιά» οι άνθρωποι της UEFA

bet365

Εξαιρετική εντύπωση στους ανθρώπους της UEFA έκαναν τα σχέδια της «Αγια Σοφιάς» καθώς θεωρούν πως δεν θα έχει καμία σχέση με ένα συνηθισμένο γήπεδο.

AEK – Aούστρια Βιέννης με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Χριστοδουλόπουλος σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στο πρωτάθλημα η Ένωση είναι πρώτη με 2 βαθμούς διαφορά από ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, ωστόσο το μεγαλύτερο θέμα για την ΑΕΚ δεν είναι άλλο από το γήπεδο. Οι εργασίες για την «Αγια Σοφιά» συνεχίζονται με τους ανθρώπους της UEFA να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Συγκεκριμένα οι απεσταλμένοι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το ματς με την Αούστρια, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, είδαν τις μακέτες και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, σαν σχέδιο κάτι το εξαιρετικά διαφορετικό σε σχέση με ένα συνηθισμένο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα