Γαλανόπουλος: «Κανείς δεν σταματάει την καλή ΑΕΚ»!

Γαλανόπουλος: «Κανείς δεν σταματάει την καλή ΑΕΚ»!

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Κανείς δεν σταματάει την καλή ΑΕΚ»!

bet365

Η αυτοπεποίθηση που υπάρχει στην Ενωση, ειδικά μετά την ανατροπή επί του Ολυμπιακού, φαίνεται και από τα λόγια του Κώστα Γαλανόπουλου.

Ο νεαρός χαφ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης και αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

«Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, που ήταν μια τεράστια νίκη, είναι σημαντικό να γίνει διαχείριση. Κάναμε καλή αρχή με τη Ριέκα, αλλά δεν θα έχει αξία αν δεν πάμε και δυνατά αύριο με την Αούστρια. Σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη. Από εκεί και πέρα το πρωτάθλημα και το κύπελλο είναι βασικός στόχος. Στην Ευρώπη η ΑΕΚ δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις άλλες ομάδες. Και όταν είναι στον καλό της εαυτό, δεν μπορεί να την σταματήσει καμία ομάδα», τόνισε ο Γαλανόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε για το πώς νιώθουν οι Κιτρινόμαυροι μετά τις σερί νίκες που έχουν κάνει.

«Όταν μια ομάδα νικάει όλα είναι τέλεια. Η ψυχολογία είναι στα ύψη. Και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Και ακόμα και αν βρεθεί η ομάδα πίσω στο σκορ, κυνηγάει πάντα τη νίκη. Όπως έγινε με τον Ολυμπιακό. Είμαστε στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι σημαντικό και θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα