Ζαμπράνο: Δεν παίζει περιμένοντας τον ΠΑΟΚ;

Ζαμπράνο: Δεν παίζει περιμένοντας τον ΠΑΟΚ;

Ζαμπράνο: Δεν παίζει περιμένοντας τον ΠΑΟΚ;

bet365

Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός έμεινε στον πάγκο για τρίτο σερί παιχνίδι της Ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ. Τι συμβαίνει με τις υποθέσεις των Καφού και Ουάρντα, που έσβησε το ποστ του αντίο του...

Το Σάββατο η Ρούμπιν Καζάν επικράτησε με 2-1 της Αρσεναλ Τούλα, για την 3η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος, με τον Κάρλος Ζαμπράνο να μην παίρνει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής. Ο Μπερντίγιεφ, όπως φαίνεται δεν τον υπολογίζει καθόλου, αφού και στο σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, το οποίο χρησιμοποίησε στο αποψινό παιχνίδι, ο Περουβιανός ήταν εκτός των πλάνων του.

Ο 28χρονος αμυντικός έχει συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ, με την «ovacion.pe» να τονίζει πως καμία από τις δύο πλευρές, είτε της ρωσικής ομάδας είτε του Δικεφάλου, έχει γνωστοποιηθεί κάτι επίσημα.

Με αφορμή μάλιστα και τη σημερινή μη συμμετοχή του σε επίσημο παιχνίδι της Ρούμπιν, επισημαίνεται ότι σε περίπτωση συμμετοχής του έστω και σε ένα ματς πρωταθλήματος, τότε δε θα μπορεί να υπογράψει σε άλλη ρωσική ομάδα για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Από τον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση Ζαμπράνο, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι την παρούσα χρονική στιγμή παραμένει μια πολύ δύσκολη και περίπλοκη περίπτωση.

Ίσως, πάντως, ο χρόνος και η μη συμμετοχή του στα παιχνίδια της Ρούμπιν Καζάν να κυλά υπέρ της ελληνικής ομάδας.

Καμία εξέλιξη δεν παρουσίασε το θέμα του Καφού το οποίο, όπως έχει προ ημερών αναφέρει το gazzetta.gr, έχει μπει στην άκρη. Ο Πορτογάλος μέσος είναι στη μεταγραφική λίστα της Λοριάν, που θέλει να ρίξει το ετήσιο μπάτζετ της από τα 20 εκατ. ευρώ στα μισά χρήματα, με την ομάδα της Βρετάνης να ξεκινάει με ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Κεβίγ το πρωτάθλημα της Ligue 2 και τον Καφού να είναι εκτός αποστολής.

Σ’ ότι αφορά την υπόθεση Ουάρντα, ο ίδιος μπορεί να επιθυμεί άμεσα τη λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα και θα χρειαστεί χρόνος, γι’ αυτό και συμβούλεψαν τον Αιγύπτιο να «κατεβάσει» την πρωινή ανάρτηση στο Facebook, με την οποία βιάστηκε να αποχαιρετήσει την ομάδα και τον κόσμο της.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα