ΑΠΟΕΛ-Πανιώνιος 1-0

Gazzetta team
ΑΠΟΕΛ-Πανιώνιος 1-0

bet365

Ο Πανιώνιος στο δεύτερο δυνατό του τεστ πριν την μάχη των προκριματικών έχασε στην Κύπρο από τον ΑΠΟΕΛ με 1-0 αλλά έβγαλε πάλι τα θετικά του στοιχεία.

Την Κυριακή έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη και τον νίκησε με 2-1. Τα δυνατά φιλικά για τον Πανιώνιο όμως συνεχίστηκαν μιας και την Τετάρτη δοκιμάστηκε στην Κύπρο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Και μπορεί να γνώρισε την ήττα με 1-0 (ο Ντε Καμάργκο το γκολ στο 10') ωστόσο η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έβγαλε και πάλι τα γνωστά της στοιχεία.


Ομοιογένεια, καλοί συνδυασμοί και καλή ανασταλτική λειτουργία. Πράγματα που θα του χρειαστούν την επόμενη Πέμπτη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Και μην ξεχνάμε πως δεν είχε ούτε σε αυτό το φιλικό τους δύο Ιρανούς. Τεστ θετικό λοιπόν για τον Πανιώνιο, αποτέλεσμα αρνητικό. Το οποίο θα μπορούσε να είναι θετικό εάν στο δίλεπτο 55-56' οι Γεσίλ και Μπανανά είχαν τελειώσει πιο προσεκτικά τις ευκαιρίες που βρήκαν, ενώ ο Βουκελάτος είχε δοκάρι λίγο πριν το φινάλε.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Λίγο ενδιαφέρει βεβαίως τον Γρηγορίου το αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο η εμφάνιση. Και μένουν ακόμα λίγες μέρες ώστε ο «Ιστορικός» να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος την επόμενη εβδομάδα.

Ο Βαλεντίνος Βλάχος δεν αγωνίστηκε λόγω στομαχικών διαταραχών.

Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Αρτυματάς, Λάγο, Βάντερ, Μοράις, Βινίσιους, Ορ, Μπερτόλιο, Ντε Καμάργκο.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κόντικ (66' Μπαντής), Τασούλης (66' Σαραμαντάς), Μπανανά (66' Σταυρόπουλος), Οικονόμου (66' Πατσατζόγλου), Κόρμπος (66' Μαϊσουράντζε), Λάμπρου (66' Βουκελάτος), Γεσιλ (66' Ντουρμισάι), Μασούρας (66' Γλυνός), Παπαγεωργίου, Ταποκο (66' Πινιώτης), Σαββίδης (66' Οικονομίδης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα