O Ενροτό (ξανά)μπήκε στα κόλπα

O Ενροτό (ξανά)μπήκε στα κόλπα

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
O Ενροτό (ξανά)μπήκε στα κόλπα

bet365

Ο Inspector Gazzet επιστρέφει και στέκεται στην μεγάλη επιστροφή του μεγαλοατζέντη με την μεταγραφή του Μποκανί.

Ο Κυρ Γκατζέτας με πήρε έντρομος τηλέφωνο. «Inspector; Ζεις; Τι γίνεται...». Δεν είχε άδικο αλλά του εξήγησα και καταλαβε αμέσως.

- Ο ΠΑΟΚ έκλεισε προπονητή και τώρα τρέχει τις μεταγραφές
- Η ΑΕΚ δεν έχει κάνει μεταγραφή
- Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει μεταγραφή

Ευτυχώς που έκλεισε ο Ολυμπιακός τον Μποκανί και επιτέλους υπάρχει κινητικότητα. Και ποιος (επιτέλους) έφερε τον Μποκανί στην Ελλάδα; Μας φυσικά ο Κριστόφ Ενρότο. Ω, ναι αγαπημένα μου Gazzettόπαιδα οι σχέσεις αποκαταστάθηκαν και ο Ενροτό έφερε ξανά την πραμάτια του στον Ολυμπιακό.

Εάν δεν θυμάστε εδώ είμαι εγώ για να σας ενημερώσω τι είχε παιχθεί. Γενικά οι σχέσεις Ολυμπιακού-Ενροτό έχουν περάσει από πολλές φάσεις. Κλασικό ζευγαράκι με πρόβλημα συνεννόησης. Καλοκαίρι χωρίζουν, χειμώνα τα τα ξαναφτιάχνουν. Απλά στην περίπτωση του Ενροτό γίνεται το αντίθετο.

Αρχικά τα είχαν σπάσει με την ανανέωση του Μιραλάς και την ρήτρα στην Σεντ Ετιέν. Μετά τα βρήκαν και ο Μιραλάς. Μετά τα χάλασαν γιατί ο Ενροτό πίεζε να γίνει η μεταγραφή στην Εβερτον. Πέρασαν μερικά χρόνια μέχρι ο μεγαλοατζέντης να φέρει Μιλιβόγεβιτς και Μασουακού. Ομως τόσο η μεταγραφή του Γάλλου μπακ στην Γουέστ Χαμ έγινε από άλλον ατζέντη, όσο και του «Μίλι» ο οποίος πήγε στο γραφείο του Ραμαντάνι κι από εκεί στην Κρίσταλ Παλας.


Καταλαβαίνετε τι λεφτά έχασε ο Ενροτό από τις δύο μεταγραφές. Ομως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός Gazzettόπαιδά μου. Ολα τα διορθώνει. Πόσω μάλλον τις σχέσεις ανάμεσα σε μάνατζερ και συλλόγους εκεί όπου τα εκατομμύρια είναι πολλά. Ετσι αυτό το καλοκαίρι η σχέση των δύο διορθώθηκε. Ο Ολυμπιακός πήρε τον Μποκανί και ο Ενροτό την προμήθειά του.

Μία... καψούρα του Βαγγέλη Μαρινάκη μιας και ο Μποκανί είχε προταθεί τουλάχιστον τρία διαφορετικά καλοκαίρια στον Ολυμπιακό αλλά ουδέποτε προχώρησε η μεταγραφή. Μέχρι αυτό το καλοκαίρι βεβαίως βεβαίως.


Ο Ενρότο ξαναμπήκε στο κόλπο. Με του που έμαθε ότι ο Μπέσνικ Χάσι ανέλαβε άρχισε τα τηλέφωνα και τα μηνύματα. Οχι τώρα με τον Μποκανί. Ντεφούρ και Οφόε δικοί του είναι. Θα έρθουν κι αυτοί; Σας απαντάει ο ρουφιάνος.


«Μη βιάζεσαι Inspector. Το κομμάτι του το έκανε ο Κριστόφ και την πέρασε την μεταγραφή του. Και καλή μεταγραφή. Προφανώς εάν μπορέσει θα... σπρώξει κι άλλους».

Σας πρόλαβα εγώ Gazzettόπαιδά μου. Και ρώτησα και για τον Ντεφούρ αλλά και τι λέει ο Ενροτό γενικά στο περιβάλλον του.
«Ντεφούρ μη βιάζεσαι Inspector. Τώρα είναι δύσκολο. Γενικά είναι δύσκολο. Μόνο 5% δίνω κι αυτό μετά τις 20 Αυγούστου. Ξέρεις τώρα. Να μην βρίσκει ομάδα, να πέφτει το κασέ και βλέπουμε. Αλλά έχει κι άλλους παίκτες ο Κριστόφ».


Το έψαξα από ανθρώπους κοντά σε αυτόν που ζουν στο Μονακό. «Ο Ολυμπιακός ξέρει καλά τους παίκτες του Ενροτό. Δύο τους έχουν lockάρει ήδη. Ανέμεινε στο ακουστικό σου θα σε ενημερώσω...».

Ολα τα φτιάχνει ο χρόνος αγαπημένα μου Gazzettόπαιδα. Αυτό είναι το ηθικό δίδαγμα. Και ένας γέροντας μου είχε πει. Η μία μεταγραφή φέρνει την άλλη. Οχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και στους άλλους που ακολουθούν.

Μαζί με τον καιρό φτιάχνουν και οι μεταγραφές...

Για απορίες, ρουφιανιές και ρεπορτάζ μου στέλνετε τα πάντα στο @InspectorGazzet.

Κι αύριο (το αργότερο μεθαύριο) έρχεται ωραία έκπληξη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet