Εδώ θα «χτιστεί» η ΑΕΚ 2017-18 (pics)

Εδώ θα «χτιστεί» η ΑΕΚ 2017-18 (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Εδώ θα «χτιστεί» η ΑΕΚ 2017-18 (pics)

bet365

Δείτε στο gazzetta.gr πού θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ΑΕΚ στην Πολωνία.

Η Ενωση θα είναι και πάλι στο Κιέλτσε για την καλοκαιρινή προετοιμασία της, αφού οι άνθρωποι της έμειναν ικανοποιημένοι προφανώς από τις συνθήκες που είχαν συναντήσει και τις ανέσεις που υπήρχαν. Αν τα πράγματα ήταν καλά στην περσινή προετοιμασία, φέτος αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερα αφού στο Κιέλτσε υπάρχει νέο γήπεδο, στο οποίο θα προπονείται καθημερινά η ΑΕΚ και το οποίο είναι στην άλλη πλευρά της πόλης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Κιτρινόμαυρων, πάντως, θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνει η ομάδα προπονήσεις και στο παλιό γήπεδο του Κιέλτσε, εκεί δηλαδή που δούλεψε πέρυσι η Ενωση.

Σε ό,τι αφορά το πού θα καταλύσει η αποστολή, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του θα είναι στο ξενοδοχείο Μπινκόφσκι, το οποίο φιλοξενεί και την εθνική Αγγλίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-21 που διεξάγεται στην Πολωνία. Στο γήπεδο της Κορόνα μάλιστα, όπου η ΑΕΚ -όπως και πέρυσι- θα δώσει το δεύτερη της φιλικό, θα διεξαχθεί το Αγγλία-Σουηδία στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού U-21.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα