Λέστερ - Τότεναμ 1-6

Gazzetta team
Λέστερ - Τότεναμ 1-6

bet365

Ο απίθανος Χάρι Κέιν πέτυχε τέσσερα γκολ και η Τότεναμ διέλυσε με 6-1 στο Κing Power την... άτυχη Λέστερ. Τρεις παίκτες των Σπερς με 20+ γκολ στη σεζόν!

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

To πάρτι της χρονιάς για την Τότεναμ έγινε στο Κing Power, με τους Σπερς να διαλύουν κάθε αμυντικό σύστημα της Λέστερ και με το 6-1 να δίνουν πανηγυρικό τόνο σε μια εντυπωσιακή χρονιά. Απίθανος Χάρι Κέιν, πέτυχε τέσσερα γκολ, έφτασε τα 26 και πέρασε μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ! Παράλληλα, έγινε μόλις ο 5ος παίκτης στην ιστορία της Premier League που πέτυχε 25+ γκολ σε δυο διαδοχικές σεζόν. Η Τότεναμ αισθάνεται φουλ... επιθετική, αφού τρεις παίκτες της έχουν 20+ γκολ σε όλες τις φετινές διοργανώσεις (Αλι, Σον, Κέιν). Οσο για τη Λέστερ, δεν ισοφάρισε ποτέ το μοναδικό ρεκόρ του 1966 με τις έξι διαδοχικές εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα!

Η Λέστερ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Βάρντι, αλλά στο γκολ πρώτο έφτασε η Τότεναμ, με τον Κέιν να βρίσκει δίχτυα στο 25'. Ο Σον στο 36' έδωσε προβάδισμα νίκης στους Σπερς. Η Λέστερ κατάφερε να μειώσει και να... ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν ο Μπεν Τσίλγουελ εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα και πέτυχε το 2-1! Ως εκεί...Στο 63' ο Κέιν πέτυχε το 3-1 και στο 71' ο Σον σημείωσε το 4-1 και με 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις κάνει την πιο παραγωγική σεζόν παίκτη από την Νότια Κορέα, ξεπερνώντας τον θρυλικό Μπουμ Κουν Τσα από τα 80s. Ο Κέιν στο 88' πέτυχε το 5-1 και στις καθυστερήσεις ο διεθνής φορ διαμόρφωσε το 6-1. Ηταν η πιο βαριά ήττα πρωταθλήτριας στην PL, μαζί με την εξάρα της Σίτι στη Γιουνάιτεντ το 2011.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα