Ο Μπέργκ τα έχει ξαναπεί αλλά δεν έφυγε!

Ο Μπέργκ τα έχει ξαναπεί αλλά δεν έφυγε!

gazzetta default image fallback

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης τονίζει ότι ο Μπέργκ με αυτά που είπε μίλησε σαν αρχηγός στην καρδιά των φίλων του Παναθηναϊκού και θυμίζει σε όσους βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα ότι έχει ξαναμιλήσει για ενδυνάμωση της ομάδας, αλλά δεν έφυγε και φαίνεται ότι ούτε τώρα έχει τέτοια πρόθεση.

O Mάρκους Μπέργκ με τις δηλώσεις, που έκανε πριν λίγες ημέρες, για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, ώστε να είναι ανταγωνιστικός τη νέα περίοδο «μίλησε» στην καρδιά των φίλων του Παναθηναϊκού. Ετσι είναι οι μεγάλοι παίκτες, οι αρχηγοί σε μία ομάδα. Λένε αυτό που πιστεύουν, πιέζουν με τον τρόπο τους, για να γίνει το σωστό. Αυτό πιστεύω και εγώ ότι έκανε ο Μπέργκ. Δεν έκανε αυτές τις δηλώσεις, για να πει ότι θέλει να φύγει

. Εκανε αυτές τις δηλώσεις, για να πιέσει την διοίκηση να κάνει αυτά, που πρέπει , ώστε του χρόνου η ομάδα να είναι πιο ανταγωνιστική από φέτος. Και επειδή το αγωνιστικό με Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη έχει μπει σε μία καλή σειρά και η ομάδα πλέον φαίνεται, ότι και πλάνο έχει και βελτιώνεται το θέμα, που φαίνεται ότι απασχολεί τον Σουηδό φορ είναι να λυθούν τα οικονομικά θέματα της ομάδας (καθυστερήσεις οφειλών προς ποδοσφαιριστές) και να έρθουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, που θα βοηθήσουν και τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να είναι ακόμα καλύτεροι στο γήπεδο.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Απόλυτα κατανοητό είναι αυτό . Όταν είσαι μεγάλος παίκτης θέλεις να είσαι νικητής στο γήπεδο. Αυτό θέλει και ο Μπέργκ και για αυτό έκανε αυτές τις δηλώσεις. Και δεν τις έκανε πρώτη φορά. Πάντα ήταν αληθινός ο Μάρκους. Όταν έφυγε ο Καρέλης είχε δηλώσει τότε, ότι η ομάδα αποδυναμώθηκε και θα πρέπει να δυναμώσει , για να καλυφθεί το κενό του Καρέλη. Αυτός είναι ο Μπέργκ και για αυτό τον αγαπάει ο κόσμος. Δεν κρύβεται στα δύσκολα και βγαίνει μπροστά. Οσον αφορά το θέμα της πώλησής του η όχι , όποιος πει σήμερα, ότι θα φύγει, η δεν θα φύγει μπορεί να εκτεθεί. Στην ζωή είναι όλα πιθανά. Η απάντηση θα δοθεί το καλοκαίρι . Πάντως μέχρι τώρα σε κάθε μεταγραφική περίοδο σχεδόν όλοι είναι σίγουροι ότι φεύγει ο Μπέργκ και αυτός είναι ακόμα εδώ. Αυτό κάτι λέει.

Επίσης κάτι λένε οι δηλώσεις του. Αν είχε αποφασίσει να φύγει δεν θα ζήταγε να ενισχυθεί η ομάδα. Αν σκεφτόταν να φύγει στη συνάντηση, που είχε ο μάνατζέρ του με τον Λυμπερόπουλο θα το έλεγε. Δεν είπε τίποτα. Ούτε ο ίδιος ο Μάρκους σε κουβέντα, που είχε με τον «Λυμπε» πριν λίγες ημέρες είπε κάτι. Να μείνει θέλει, αλλά να βελτιωθούν οι οικονομικές συνθήκες της ομάδας και να έρθουν και άλλοι ποιοτικοί παίκτες . Τόσο απλά. Καλό θα είναι , λοιπόν, σε όλη αυτή την Μπεργκολογία να στεκόμαστε στα γεγονότα και να μην προτρέχουμε, για να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.