Σώθηκε η Λέστερ, σε μπελάδες ο Σίλβα! (vids)

Gazzetta team
Σώθηκε η Λέστερ, σε μπελάδες ο Σίλβα! (vids)

bet365

H Λέστερ συνέχισε την τρελή πορεία με τον Σέξπιρ, εξασφαλίζοντας την παραμονή της έπειτα το 3-0 με τη Γουότφορντ. Η υποβιβασμένη Σάντερλαντ... σόκαρε Χαλ και Μάρκο Σίλβα.

Η πρωταθλήτρια Λέστερ άφησε στην άκρη τα εφιαλτικά σενάρια του υποβιβασμού, αφού εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Premier League. Οι Αλεπούδες διέσυραν την Γουότφορντ με 3-0 και για πρώτη φορά έπειτα το 1984 πέτυχαν πέντε διαδοχικές νίκες στην έδρα τους. Παράλληλα, ο απίθανος Σέξπιρ έγινε μόλις ο 4ος κόουτς στην PL με αυτό το ρεκόρ έπειτα τους Πελεγκρίνι, Ερικσον, Αντσελότι. Ο Μαχρέζ γιόρτασε τα 100 ματς του στην Premier League με γκολ, φτάνοντας τα 27 τέρματα (έχει και 17 ασίστ)! Η Λέστερ ήταν εξαιρετική, επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται κι έφτασε εύκολα στο τρίποντο. Ο Ντιντί στο 38ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ 20 λεπτά αργότερα ο Μαχρέζ πέτυχε το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Βάρντι έκανε την ασίστ και ο Ολμπράιτον διαμόρφωσε το 3-0 για τους γηπεδούχους. Εξάλλου, ο επιθετικός της Λέστερ έχει συμμετοχή σε 60 γκολ με τη φανέλα της ομάδας στην PL, περισσότερα από οποιοδήποτε άλλον παίκτη της Λέστερ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Σε μπελάδες η Χαλ, τέλος το σερί για Σίλβα
Σοκ για τη Χαλ, αλλά και τον Μάρκο Σίλβα! Η Σάντερλαντ υποβιβάστηκε και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο σήμερα θέλησε να... παρασύρει στην Τσάμπιονσιπ και τη Χαλ. Οι Μαυρόγατες επικράτησαν 2-0 στο KCOM Stadium κι έφεραν σε δύσκολη κατάσταση τις Τίγρεις. Το τρελό αήττητο που είχε ο Σίλβα ως τεχνικός στα εντός έδρας ματς (δεν είχε χάσει από τον Μάρτη του 2014/ 34 νίκες, 7 ισοπαλίες) έσπασε σε κομβικό σημείο, αφού η Χαλ είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά με ματς περισσότερο. Τραγικοί στο αμυντικό κομμάτι οι γηπεδούχοι, δέχθηκαν το πρώτο σοκ στο 69' με κεφαλιά του Τζόουνς, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντεφόε διαμόρφωσε το 2-0. Αλλωστε, ήταν το πρώτο γκολ του έμπειρου φορ έπειτα από 1035 αγωνιστικά λεπτά στην PL.

Μπέρνλι για παραμονή, γκολ για Γουέστ Μπρομ
Με τον Σαμ Βόουκς να σκοράρει στο φινάλε, η Μπέρνλι πήρε εντός έδρας 2-2 από την Γουέστ Μπρομ, που σκόραρε στην PL ύστερα από σχεδόν 9 ώρες. Ολα τα γκολ του αγώνα ήρθαν στο δεύτερο μέρος. Ο Βόουκς άνοιξε το σκορ στο 56' με κεφαλιά ύστερα από προσπάθεια του Μπαρνς αλλά δέκα λεπτά μετά ο Σάλομον Ροντόν έβαλε γκολ ύστερα από 20 αγώνες για το 1-1 και στο 78' ο Κρεγκ Ντόσον έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Τόνι Πιούλις. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Βόουκς με κεφαλιά και έβαλε την Μπέρνλι στον δρόμο για την παραμονή για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1974-75.

Σώθηκαν Μπόρνμουθ, Στόουκ
Η εντός έδρας ήττα της Χαλ από την Σάντερλαντ ήταν καταπληκτικά νέα για Μπόρνμουθ και Στόουκ που μετά το μεταξύ τους 2-2 εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Premier League. Οι Potters πήραν το προβάδισμα στο 33' με το αυτογκόλ του Μουσέ για το 0-1 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και το 62' ο Στάνισλας ισοφάρισε για τους Cherries, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά προβάδισμα στο 73' με τοπν Ντιούφ, όμως το αυτογκόλ του Σόκρος στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα