Κολωνία - Βέρντερ Βρέμης 4-3

Gazzetta team
Σε ένα ματς με πολύ θέαμα, η Κολωνία νίκησε την Βέρντερ Βρέμης με 4-3, την έπιασε στη βαθμολογία και ελπίζει για έξοδο στο Europa League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν στο +3 πριν την έναρξη και ένιωθαν φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο για την Ευρώπη αλλά τελικά δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε όλα είναι ανοιχτά. Η «ευθύνη» για αυτό είναι της Κολωνίας, η οποία πήρε τη νίκη έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μοντέστ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13' μετά την σέντρα του Μπίτενκουρτ, ο οποίος ήταν αυτός που έκανε το 2-0 στο 28'. Η άμυνα της Βέρντερ γενικά παρέπαιε στο πρώτο ημίωρο αλλά η επίθεση ήταν καλύτερη και φάνηκε άμεσα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στο 34' ο Μπαρτέλς συνδυάστηκε ωραία με τον Γιουνούζοβιτς και μείωσε σε 2-1 από κοντά, για να γίνει το 2-2 στο 40' από τον Γκρέμπρε Σελασιέ. Κι όμως, η Κολωνία δεν πτοήθηκε και κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα πριν το ημίχρονο με το ωραίο τελείωμα του Τσόλερ (3-2). Το σοκ για τους φιλοξενούμενους ήταν τόσο μεγάλο ώστε να μπουν... ζαλισμένοι στην επανάληψη και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και έφτασαν στο 4-2 στο 47' με το σουτ του Μοντέστ, ο οποίος σκόραρε ξανά, μετά την κακή απομάκρυνση του Σανέ.

Ο Γκνάμπρι κατάφερε στο 62', ολοκληρώνοντας την επίθεση που άρχισε από τους Κρούζε-Μπαρτέλς, να μειώσει σε 4-3 και να δώσει ξανά ελπίδες στη Βέρντερ για θετικό αποτέλεσμα αλλά η Κολωνία κράτησε το σκορ, έπιασε τους Πράσινους στη βαθμολογία και ελπίζει βάσιμα, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, σε έξοδο στην Ευρώπη.