Σεβίλλη – Γρανάδα 2-0

Γιώργος Καραμάνος
Σεβίλλη – Γρανάδα 2-0

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος μπήκε ενδεκάδα για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο και με τα πρώτα του γκολ στην La Liga, χάρισε στην ομάδα του το 2-0 επί της Γρανάδα.

Πέρσι μία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν, η Γρανάδα πήγε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», διέλυσε 1-4 τα δεύτερα της Σεβίλλης και έσωσε την κατηγορία. Φέτος όμως δεν υπάρχει περιθώριο για «χάρες». Οι Σεβιγιάνοι καθάρισαν εύκολα 2-0 και έπιασαν στην 3η θέση την Ατλέτικο που έχει ματς λιγότερο. Πάντως θα μπορούσε το σκορ να είναι σκανδαλώδες, αλλά έσωσε πάρα πολλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων, Οτσόα.

Τα δύο γκολ τα έβαλε ο Γκάνσο με ωραία κίνηση και πλασέ (3’) και προβολή (46’) μετά από εξαιρετικό ομαδικό συνδυασμό. Το φοβερό με τον Βραζιλιάνο μέσο είναι όαι αυτή ήταν η πρώτη του παρουσία στην ενδεκάδα από τον Νοέμβριο και μαζί και τα πρώτα γκολ του στην La Liga. Η Γρανάδα πάλι με την έβδομη ήττα σε οκτώ σερί αγωνιστικές δίχως τρίποντο, δικαίως περιφέρεται στην 19η θέση και στο -7 από την παραμονή.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα