ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ομάρ: «Ένιωσα τη μέση μου να καταρρέει, δεν μπορούσα να κουνηθώ»

Ομάρ: «Ένιωσα τη μέση μου να καταρρέει, δεν μπορούσα να κουνηθώ»

Ομάρ: «Ένιωσα τη μέση μου να καταρρέει, δεν μπορούσα να κουνηθώ»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε για τον τραυματισμό στη μέση του, δηλώνοντας πως όταν ένιωσε τους πόνους δεν μπορούσε να κουνηθεί. Τι είπε για το μέλλον του και το Μάρκο Σίλβα.

Πολύ δύσκολη χρονιά για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Ο Νορβηγός, μίλησε στο «nettavisen.no», εξηγώντας το πώς ένιωσε όταν αισθάνθηκε τους πόνους στη μέση. Παράλληλα, μίλησε και για το μέλλον του, τονίζοντας πως αν δεν παραμεινει στην Χαλ έχει συμβόλαιο ακόμη ενός έτους με τον Ολυμπιακό.

«Συνέβη ξαφνικά και χωρίς απολύτως καμία προειδοποίηση. Έτρεχα χαλαρά και ξαφνικά ένιωσα τη μέση μου να καταρρέει. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ήμουν πολύ φοβισμένος και ήταν ενός είδους σοκ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν ένα θέμα για το αν ένας από τους δίσκους στη βάση της μέσης είχε γλιστρήσει, αλλά από τη στιγμή που δεν πειράχτηκε κάποιο νεύρο, όλα καλά. Επιπροσθέτως, είμαι πολύ καλύτερα τώρα σε σχέση με πριν. Αλλά είναι ένας τραυματισμός, στον οποίο δεν μπορείς να τεντώσεις τη μέση σου, γιατί υπάρχει ρίσκο να μην το πάθεις πάλι.

Είχα αρχίσει να νιώθω καλά γιατί είχε να συμβεί κάτι πολύ καιρό. Και τότε ήρθε. Φυσικά δεν είναι κάτι καλό. Αλλά η φετινή, ήταν μια από τις σεζόν που υπήρχαν μερικοί τραυματισμοί. Είχα μια καλή χρονιά πριν πάθω τόσα πολλά. Επέστρεψα πάρα πολύ δυνατός και είχα αρκετές σεζόν στις οποίες δεν είχα κάτι το σοβαρό και όλα είχαν πάει καλά. Ελπίζω να μπορέσω να είμαι υγιής και γνωρίζω τι χρειάζεται για να σταθώ καλά στο γήπεδο».

Για το μέλλον του: «Είναι πρακτικώς αδύνατο να πω τι θα συμβεί και σύμφωνα με αυτά που ισχύουν τώρα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει στη Χαλ, αλλά δεν σπαταλώ ενέργεια σε αυτό τώρα. Αν σωθούμε, κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα γίνει, υπάρχει οψιόν να μείνω εδώ. Αν όχι, έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό».

Για τον Μάρκο Σίλβα: «Με πήρε εδώ και τα πηγαίνει μια χαρά. Τον θέλουν προφανώς πολλές ομάδες, νομίζω. Άρα, το πού θα είναι την ερχόμενη σεζόν, θα πρέπει αυτό να το αναρωτηθώ και για μένα. Ταυτόχρονα, εγώ τα έχω πάει καλά, άρα είναι πιθανό να ανοίξουν μερικές πόρτες, πέραν των Χαλ και Ολυμπιακού».