Οι πρωταγωνιστές του Παναχαϊκή-Φίλοι Κατσουράνη

Gazzetta team
Οι πρωταγωνιστές του Παναχαϊκή-Φίλοι Κατσουράνη

bet365

Παναχαϊκή και Φίλοι Κατσουράνη αγωνίστηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό στην Πάτρα, μπροστά σε σχεδόν 3.000 κόσμο.

Οι Έλληνες παίκτες που αποτελούσαν την ομάδα φίλων του Κώστα Κατσουράνη δήλωσαν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Αντώνης Νικοπολίδης: "Πέρασε αρκετός καιρός. Όταν παίζεις με αυτή την ομάδα πάντα υπάρχει προσμονή. Στα 46 σου δυσκολεύεσαι να παίξεις τερματοφύλακας, μπορεί να χτυπήσεις κιόλας (γέλια). Υπήρχαν κι άλλα παιδιά εκτός από τη γενιά του 2004. Είναι μια γενιά που ενώνει όλους τους Έλληνες. Έτσι θέλουμε να παραμείνει. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου, τα συγχαρητήρια στον Κώστα ο οποίος διοργάνωσε την αναμέτρηση".

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Δημήτρης Παπαδόπουλος: "Έκανα προπόνηση, θα παίξω στην Κυριακή. Μας αρέσει να συναντιόμαστε, βοηθάμε τον Κώστα τον Κατσουράνη και μια ιστορική ομάδα όπως η Παναχαϊκή. Ανθρώπινο λάθος από τον διαιτητή το οφσάιντ (γέλια)".

Θοδωρής Ζαγοράκης: "Είναι δύσκολη εποχή, να παίζεις φιλικό μετά το Πάσχα. Αντέχουμε ακόμη, ευτυχώς".

Τάκης Φύσσας: "Θέλουμε προπόνηση ακόμη. Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα και τον κόσμο που ήρθε εδώ. Προσπαθούμε να δίνουμε το παρών, ειδικά σε φιλανθρωπικές προσπάθειες. Είναι το πρώτο μας μέλημα. Ετοιμάζουμε το καλοκαίρι ένα ακόμη φιλικό. Δεν έχουμε χρόνο, αλλά όταν αγαπάς κάτι βρίσκεις χρόνο".

Γιάννης Γκούμας: "Είμαι σε καλή κατάσταση, γυμνάζομαι καθημερινά. Πρέπει να γίνονται πιο συχνά τέτοια ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα κι ευχαριστούμε τον κόσμο της Πάτρας που ήλθε και στήριξε την προσπάθεια αυτή".

Νίκος Λυμπερόπουλος: "Είναι ευχάριστο που ξαναβρισκόμαστε, θυμόμαστε τα παλιά. Είναι ιδιαίτερο, βρισκόμαστε εδώ για τον Κώστα. Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει η Παναχαϊκή στη Super League, με τέτοιο κόσμο και με τέτοια οργάνωση".

Τραϊνός Δέλλας: "Έπαιξα όσο μπορούσα και βγήκα γιατί δεν ήμουν καλά (γέλια). Είμαστε εύθραυστοι όλοι, πλέον. Είναι πολύ ωραία να βρισκόμαστε όλοι μαζί, είναι πολύ ωραία. Θέλει πολλή προπόνηση γιατί τα πόδια δεν... πάνε".

Μιχάλης Καψής: "Ήρθαμε σε ένα παιχνίδι γιορτή. Ευχαριστούμε τον Κώστα που μας φώναξε. Μόνο το αποτέλεσμα δε μετρά. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις εν ενεργεία ποδοσφαιριστές. Κάποια παιδιά θα μπορούσαν να σταθούν όχι μόνο στη Γ' Εθνική, αλλά και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Είναι σημαντικό που μπορούμε και μαζευόμαστε.Είναι τρόπος ζωής για εμάς. Είχαμε συνηθίσει να βρισκόμαστε στα γήπεδο. Είναι σημαντικό που διατηρείται αυτή η σχέση. Ο Κατσουράνης αγαπάει αυτό που κάνει, έχει τη στήριξη και του κόσμου και των επιχειρηματιών. Εύχομαι στην Παναχαϊκή να βρεθεί ξανά στη Super League γιατί εκεί αξίζει να βρίσκεται. Μακάρι να βρει μιμητές και να ξαναδούμε ιστορικές ομάδες στην πρώτη κατηγορία".

Γιώργος Καραγκούνης: "Μας επηρέασε η διακοπή του Πάσχα, πρέπει να βρούμε το ρυθμό μας (γέλια). Είναι ωραία που παίζουμε τέτοια παιχνίδια, μαζευόμαστε και περνάμε καλά"

Γιώργος Γεωργιάδης: "Γι΄αυτό αγωνιζόμαστε, για να βρισκόμαστε. Το ματς είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Καλά πήγα σήμερα, δεν μπορώ να πω. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κώστα. Του εύχομαι και εις ανώτερα, και σε αυτόν και στην Παναχαϊκή. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει".

Από την πλευρά τους οι Σιαλμάς και Φωτάκης που αγωνίστηκαν με την Παναχαϊκή δήλωσαν:

Δημήτρης Σιαλμάς: "Ευχαριστώ στον κόσμο, είναι ο 12ος παίκτης. Θέλουμε δύο βαθμούς να εξασφαλίσουμε την άνοδο. Με σκληρή δουλειά κι ως οικογένεια θα πάμε μπροστά".

Γιώργος Φωτάκης: "Σε πολύ καλή κατάσταση ο Κατσουράνης. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ήρθαν στην Πάτρα και συνεισέφεραν. Όλα τα παιδιά του 2004 είναι σε καλή κατάσταση. Όταν έχεις το μικρόβιο του ποδοσφαιριστή, είναι δύσκολο να το αποβάλλεις. Μου μίλησε ο Κατσουράνης, μου εξήγησε το πλάνο που είχε η ομάδα. Εγώ δεν βρήκα κάτι καλύτερο, ήθελα να συνεχίσω να παίζω. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, η ομάδα έχει οργάνωση".

 

Τελευταία Νέα