Εζίλ: «Είμαι... επιτυχία»!

Εζίλ: «Είμαι... επιτυχία»!

Κώστας Ζάλιαρης
Εζίλ: «Είμαι... επιτυχία»!

bet365

Διόλου μετριόφρων και με δεδομένο πως τόσα χρόνια βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο, ο Μεσούτ Εζίλ απάντησε στους επικριτές του λέγοντας: «Είμαι... επιτυχία»!

Ο Γερμανός άσος της Άρσεναλ, θέλησε να καταστήσει σαφές πως δεν τον αγγίζουν όσα λέγονται και γράφονται αναφορικά με τα τεράστια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και το γεγονός πως σε αρκετά μεγάλα ματς εξαφανίζεται, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ακούω και διαβάζω συνεχώς πολλά, όμως δεν τους δίνω τόσο μεγάλη σημασία. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι τι θα πει ο προπονητής μου. Δεν με απασχολεί τι λένε οι ειδικοί και ούτε ποτέ θα με ενδιαφέρει. Ξέρω τι κάνω και πόσα μπορώ να κάνω. Είμαι... επιτυχία. Δεν παίζω τυχαία στο κορυφαίο επίπεδο».

Όσο για το μέλλον του στην Άρσεναλ, έδειξε προς στιγμήν να μη σκέφτεται την αποχώρηση, αναφέροντας:

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με επιστροφή, αν ο Αθανασιάδης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του ματς (21+).

«Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου. Θέλω να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα και η Άρσεναλ είναι ομάδα που έχει δυνατότητες να το πετύχει αυτό. Ωστόσο, όταν κοιτάς στο ρόστερ μας, δεν είναι όπως αυτό της Μπάγερν Μονάχου ή της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για κάθε προσπάθεια στο Τσάμπιονς Λιγκ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα